Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017

Στη Δικαιοσύνη αύριο οι εννέα Κούρδοι, τουρκικής υπηκοότητας, συλληφθέντες από την Αντιτρομοκρατική

Άντρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας μπαίνουν σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα μετά την σύλληψη 9 ατόμων τουρκικής καταγωγής, Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
Στη δικαιοσύνη οδηγούνται αύριο οι εννιά Κούρδοι τουρκικής υπηκοότητας  που συνελήφθησαν το πρωί από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία σε τρία σπίτια στο Νέο Κόσμο και την Καλλιθέα.
Όπως ανακοινώθηκε από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των συλληφθέντων.
Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του ενός από τους συλληφθέντες εκκρεμούσε εθνικό ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή του σε παλαιότερη υπόθεση. Συγκεκριμένα πρόκειται για την υπόθεση του ταχύπλοου που είχε κατασχεθεί στις Οινούσες τον Ιούλιο του 2013, γιατί μετέφερε βαρύ οπλισμό που προοριζόταν για την Τουρκία και συγκεκριμένα για την οργάνωση DHKP-C.
Επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, εκτός των άλλων, στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι CZ.
Στα τρία διαμερίσματα που έγιναν το πρωί οι συλλήψεις των παραπάνω, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μεγάλος αριθμός τεχνολογικού και ψηφιακού υλικού, εκρηκτικά καθώς και υλικά για την κατασκευή αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών.

28/11/2017 17:53
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα


http://mignatiou.com/2017/11/sti-dikeosini-avrio-i-ennea-sillifthentes-apo-tin-antitromokratiki-kourdi/