Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Anonymous: Έρχεται ο Γ΄ Παγκόσμιος - Ετοιμαστείτε!

Με ένα βίντεο που ανάρτησε στο Διαδίκτυο, η ομάδα Anonymous αναφέρει ότι πλησιάζει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος, με κόστος υψηλότερο από αυτό του τελευταίου πολέμου.
Το επτάλεπτο βίντεο, με τίτλο «Ετοιμάζονται για αυτό που έρχεται (WW3 2017-2018)», δημοσιεύθηκε στις 6 Μαΐου στον λογαριασμό της οργάνωσης στο YouTube.
Σε αυτό φαίνεται ένας άντρας με μαύρο μανδύα και τη μάσκα του Guy Fawkes, ο οποίος μιλώντας μέσω ψηφιακής φωνής, εξηγεί πώς οι ενέργειες των εθνών (ΗΠΑ, Κίνα, Ιαπωνία) που συμμετέχουν στις εντάσεις μεταξύ Βόρειας και Νότιας Κορέας, υποδηλώνουν ότι ένας πόλεμος τεραστίων διαστάσεων είναι ορατός στον ορίζοντα.
"Σιγά-σιγά όλα τα σημάδια ενός διαφαινόμενου πολέμου στην κορεατική χερσόνησο εμφανίζονται, βλέποντας την κάθε χώρα να μετακινεί στρατηγικά τα κομμάτια στη θέση τους" αναφέρει.

Και προσθέτει: "Σε αντίθεση με τους παλαιότερους παγκόσμιους πολέμους, αν και προφανώς θα υπάρξουν στρατιωτικά στρατεύματα, η μάχη πιθανότατα να είναι σκληρή, βίαιη και γρήγορη. Αυτή τη φορά όμως θα είναι και παγκοσμίως καταστροφική, τόσο σε περιβαλλοντικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο".

"Ο πολίτης θα είναι ο τελευταίος που θα γνωρίζει", τονίζουν οι Anonymous.http://www.nooz.gr/world/anonymous-erxetai-o-g-pagkosmios---proetoimasteite