Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

Αρχιεπισκοπή κατά βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ: Στο survivor του δήθεν προοδευτισμού χλευάζουν την πίστη των Ελλήνων

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
Με έντονο τρόπο εξέφρασε η Αρχιεπισκοπή Αθηνών την ενόχλησή της για τις δηλώσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το Αγιο Φως.
Ο εκπρόσωπος τύπου του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, Χάρης Κονιδάρης έκανε καυστικές δηλώσεις σχολιάζοντας τα όσα είπαν ο Χρήστος Καραγιαννίδης και ο Μάκης Μπαλαούρας για την υποδοχή του Αγίου Φωτός με τιμές αρχηγού κράτους.
«Είναι προφανές ότι εζήλωσε τη δόξα του κ. Μάκη Μπαλαούρα» τόνισε ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου. Πρόσθεσε μάλιστα ότι «στο survivor του αντικληρικαλιστικού δήθεν προοδευτισμού, κάποιοι, που επιμένουν να μην αντιλαμβάνονται τον πολιτισμό και την ταυτότητα της πατρίδας μας, χλευάζουν ακόμα και αυτές τις άγιες ημέρες την πίστη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων».
Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Καραγιαννίδης δήλωσε ότι το Άγιο Φως «Δεν είναι αρχηγός κράτους και άρα δεν μπορεί να έρχεται με έξοδα του κράτους». Ενώ ο έτερος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας χαρακτήρισε το Αγιο Φως ως «παγανιστικό κατάλοιπο».


Πηγή: Αρχιεπισκοπή κατά βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ: Στο survivor του δήθεν προοδευτισμού χλευάζουν την πίστη των Ελλήνων | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/330777/arhiepiskopi-kata-voyleyton-syriza-sto-survivor-toy-dithen-proodeytismoy-hleyazoyn-tin#ixzz4dyWPozAM