Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Άσαντ: oι ΗΠΑ θα εφαρμόσουν το ίδιο σενάριο με Λιβύη, Συρία,Υεμένη και στη Λ Αμερική ξεκινώντας από την Βενεζουέλα….

O πρόεδρος Bachar al-Assad σε συνέντευξή του στην τηλεόραση της Βενεζουέλας “Telesur”, ανέφερε ότι “ο σκοπός όλων των αμερικανικών και δυτικών ισχυρισμών για χημικά όπλα είναι για να υποστηρίξουν τους τρομοκράτες στη Συρία ”. Οι ΗΠΑ έκαναν θεατρικό κομμάτι »κατασκευάζοντας» τη χρήση χημικών όπλων σε μια άλλη ζώνη στη Συρία για να επωφεληθούν σε αυτό το πλαίσο με σκοπό να παρέμβουν στρατιωτικά για να υποστηρίξουν τους τρομοκράτες ” είπε.Εμείς συνεχίζουμε τη μάχη κατά της τρομοκρατίας τόνισε.
Για το ρόλο που διαδραμάτισε το Iσραήλ στον συριακό πόλεμο ο πρόεδρος  al-Assad τόνισε ότι το Ισραήλ  επιτέθηκε άμεσα στις θέσεις του συριακού στρατού δια της αεροπορίας, του πυροβολικού και πυραύλων  και την ίδια στιγμή υποστήριξε τους τρομοκράτες με όπλα και τους παρείχε λογισμική υποστήριξη.
Ο al-Assad σημείωσε ότι ΗΠΑ  εκμεταλλεύονται αυτό που συμβαίνει σε Λιβύη, Συρία,Υεμένη και σε άλλες χώρες για να το εφαρμόσουν στις χώρες της Λατινικής Αμερικής και άρχισαν να το κάνουν στη Βενεζουέλα για ν΄ανατρέψουν την εθνική κυβέρνηση με σκοπό να στοχεύσουν έπειτα τις άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής.

“Το ίδιο σενάριο που εφαρμόστηκε στη Συρία θα επανεκδοθεί στη Βενεζουέλα και γι αυτό ο λαός της Βενεζουέλας οφείλει να είναι συνειδητοποιημένος.Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του να είναι κανείς αντιπολιτευόμενος στην κυβέρνηση και του να είναι εννάντια στην Πατρίδα ”, είπε.sana 27/4/17
www.dimpenews.com