Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Σε κόκκινο συναγερμό εν όψει τουρκικού δημοψηφίσματος

Νέες δημοσκοπήσεις είδα το φως της δημοσιότητας την Τουρκία μετά την δημοσκόπηση που έδειχνε το όχι στον Ερντογάν να προηγείται. Σύμφωνα με αυτές τις δημοσκοπήσεις, που όμως βρίσκονται στα όρια του στατιστικού λάθους, υπάρχει διαφορά δύο μονάδων υπέρ του ναι. Να σημειωθεί ότι η ελληνική πλευρά παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην τουρκία.Και θεωρείται δεδομένο ότι υπάρχει έντονος ο φόβος της προβοκάτσιας, ή της οργανωμένης προκλήσεις σε περίπτωση που ο Ερντογάν χάσει το δημοψήφισμα.

Να σημειωθεί ότι οι κεμαλιστές ήδη έχουν προαναγγείλει ότι θα απαιτήσουν την παραίτηση Ερντογάν σε περίπτωση ήττας, παραίτηση που θα την επιδιώξουν με όλους τους τρόπους. Και γνωρίζουμε πολύ καλά τι κάνει το βαθύ κράτος της Τουρκίας όταν θέλει να δημιουργήσει κλίμα ανωμαλίας και πτώση κυβέρνησης που δεν είναι αρεστή.

https://olympia.gr/2017/04/12/%cf%83%ce%b5-%ce%ba%cf%8c%ce%ba%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%bf-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%cf%8c-%ce%b5%ce%bd-%cf%8c%cf%88%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%b9%ce%ba%ce%bf/