Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ! ΡΩΣΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ (ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ) «ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ…» - ΒΙΝΤΕΟ

Ο ηγέτης του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι ζήτησε από τη Μόσχα να πραγματοποιήσει «επιθέσεις αντίποινα» εναντίον των ΗΠΑ ως απάντηση στην αεροπορική επιδρομή στην Συρία.
«Αυτό είχε όλο προγραμματιστεί», δήλωσε ο Ζιρινόφσκι, υποστηρίζοντας ότι το περιστατικό με τα χημικά όπλα ήταν μια «πρόκληση εκ των προτέρων» για να δικαιολογήσει την αεροπορική επιδρομή των ΗΠΑ και ότι η επίθεση του φυσικού αερίου πραγματοποιήθηκε από αντάρτες τζιχάντ.
Προσθέτοντας ότι ο στόχος ήταν να «ανατρέψουν τον Άσαντ» και υπονομεύσουν τη ρωσική επιρροή στη χώρα. Ο Ζιρινόφσκι δήλωσε πως η Συρία έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό της με αντίποινα.

http://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%bf%cf%83-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%bf%cf%83-%ce%bf-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf%cf%83-%ce%bc%ce%bf%ce%bb%ce%b9/