Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017

Θα υποβάλουμε ένσταση, θα κερδίσουμε εμείς το δημοψήφισμα λένε οι ηγέτες της αντιπολίτευσης

Supporters of Turkish President Erdogan celebrate as preliminary results of the constitutional referendum are announced in Istanbul, Turkey, 16 April 2017. EPA, TOLGA BOZOGLU
Αμφιλεγόμενο είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι το πρώτο σχόλιο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του CHP Ερντογάν Τοπράκ. 
Σύμφωνα με τη εφημερίδα Τζουμχουριέτ είναι το πρώτο σχόλιο από τον αρχηγό της αντιπολίτευσης.
Θα υποβάλουμε ένσταση, θα κερδίσουμε αυτό τον πόλεμο, δήλωσε ο Αντιπρόεδρος του ΡΛΚ
Ένσταση θα υποβάλει το ΡΛΚ για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δήλωσε ο Αντιπρόεδρος του ΡΛΚ, Ερντάλ Ακσουγκέρ λέγοντας ότι θα κερδίσουν το δημοψήφισμα.
Ο Aντιπρόεδρος του ΡΛΚ δήλωσε ότι αμφισβητείται η αξιοπιστία της Ανώτατης Εκλογικής Επιτροπής (YSK) λέγοντας ότι μέχρι στιγμής φαίνεται ότι θα αντιδράσουν στο 37% των ψήφων ενώ δεν αποκλείεται να αντιδράσουν και στο 60%.
“Από το πρωί διαπιστώνουμε που έγιναν παραβιάσεις”, ανέφερε και κάλεσε τα κομματικά στελέχη να μην αποχωρήσουν. “Εμείς αυτό τον πόλεμο θα τον κερδίσουμε. Ενώ θα έπρεπε 1,5 εκατομμύρια ψηφοδέλτια να θεωρηθούν άκυρα το YSK τα ενέκρινε. Στην νοτιοανατολική Τουρκία έβγαλαν τους παρατηρητές έξω”, ανέφερε.
ΚΥΠΕ της Άννας Ανδρέου – Τουρκία/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 16/04/2017 21:41

http://mignatiou.com/2017/04/tha-ipovaloume-enstasi-tha-kerdisoume-emis-to-dimopsifisma-lene-i-igetes-tis-antipolitefsis/