Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Aύριο συνέντευξη τύπου για τα χημικά του σύριου ΥΠΕΞ.Η αεροπορία βομβάρδισε τον »στόχο » που ήταν σ΄ ερημική,ακατοίκητη περιοχή….

Η αποθήκη που βομβαρδίστηκε βρίσκεται στ΄ανατολικά της πόλης σε μια άγονη κι ακατοίκητη περιοχή.Από που προήλθαν όλοι αυτοί οι πολίτες εκ των οποίων πολλά παιδιά στην ίδια ηλικία..
Αυτό το σημείο χρήζει διερεύνησης.Αύριο μια συνέντευξη τύπου θα δοθεί στη Δαμασκό αναφορικά με την υπόθεση.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του ρωσικού Υπ.Άμυνας η συριακή αεροπορία βομβάρδισε χθες στις 11h30 και 12.00 τοπική ώρα χθες μια αποθήκη όπλων και πυρομαχικών στ΄ ανατολικά του Khan Cheikhoun που ανήκε στους τρομοκράτες της al Nusra.
Aποδείχθηκε σύμφωνα με την ίδια πηγή ότι η αποθήκη που καταστράφηκε περιείχε χημικές ουσίες και βρώμικες  »κεφαλές » έτοιμες για χρήση που οι τρομοκράτες είχαν μεταφέρει από το Ιράκ.Αξιοσημείωτο είναι : ότι τα ταξικά αποτελέσματα που γίνονται αντιληπτά στα βίντεο είναι τα ίδια που εμείς είχαμε παρατηρήσει μετά αππό βομβαρδισμό των τρομοκρατών με πυραύλους που ήταν εξοπλισμένοι με χημικές κεφαλές κατά πολιτών στο δυτικό Χαλέπι το τελευταίο φθιονόπωρο. Έτσι ρίχνεται φως σε αυτήν την υπόθεση.
Το να βομβαρδίζεις μια αποθήκη χημικών όπλων που οι τρομοκράτες προετοιμάζονταν για να τα χρησιμοποιήσουν εναντίον στρατιωτών του στρατού της συραικής δημοκρατίας δεν είναι το ίδιο με το να βομβαρδίζεις πολίτες με χημικά όπλα.

(Σαίντ Χιλάλι αλ Σαρίφ διαρκής ανταποκριτής στο Λίβανο της εφημερίδας Tishreen 5.3.17)
www.dimpenews.com