Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου στηρίζει την συνέχιση του ρουκετοπόλεμου

Φωτογραφία: Eurokinissi
Τον ρουκετοπόλεμο του Βροντάδου στηρίζει με ομόφωνη απόφαση το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Χίου. στην συνεδρίαση της Παρασκευής, 31 Μαρτίου 2017.
Η απόφαση, που μόνον ηθικό χαρακτήρα έχει, αφού δεν μπορεί να παρέμβει στις εξελίξεις και ειδικότερα να κάμψει την άρνηση αριθμού θιγομένων περίοικων των δύο ενοριών στην διεξαγωγή του ρουκετοπόλεμου, έρχεται λίγες ημέρες πριν το Πάσχα και με δεδομένες τις ασφυκτικές πιέσεις που ασκούνται και από τις δύο πλευρές, όπως αναφέρει το «astraparis.gr».
Στη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, παρά τις επιφυλάξεις που εκφράστηκαν, τονίζεται η ανάγκη να τηρηθούν όλοι οι όροι και οι προϋποθέσεις που έχουν κατατεθεί από την τοπική κοινωνία και φορείς του Βροντάδου, να υπάρξει αυτοσυγκράτηση και να γίνουν οι αναγκαίες κινήσεις συνεννόησης εκ μέρους εκείνων που αντιδρούν.
Το ζήτημα του ρουκετοπόλεμου, σύμφωνα με το «astraparis.gr», θα τεθεί επί τάπητος εκτενώς  και στην συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Βροντάδου, την προσεχή Τετάρτη και ώρα 7 το απόγευμα,  στο πρώην δημαρχείο Ομηρούπολης.


Πηγή: Το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου στηρίζει την συνέχιση του ρουκετοπόλεμου | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/328588/dimotiko-symvoylio-hioy-stirizei-tin-synehisi-toy-royketopolemoy#ixzz4cwH84trn