Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

Το βαθύ κράτος της Γαλλίας είναι βαθιά διεφθαρμένο από το τουρκικό μαύρο χρήμα

People hug on the street near the Bataclan concert hall following fatal attacks in Paris, France,
Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσαν οι παρουσίες τούρκων υπουργών και λοιπόν ομιλητών στην Γαλλία, που ήταν η μόνη χώρα που άφησε ανεξέλεγκτους τους τούρκους αξιωματούχους του Ερντογάν να προπαγανδίζουν για το δημοψήφισμα. Ακόμα πιο εξοργιστική ήταν η απάντηση  Γάλλων αξιωματούχων στις όμορφες εξαπολύθηκαν για αυτή την ανοχή. Οι Γάλλοι αξιωματούχοι υπεραμύνθηκαν της ελευθερίας του λόγου!

 Φυσικά, η ελευθερία του λόγου στη Γαλλία έχει δολοφονηθεί με τρεις σφαίρες στο κεφάλι, για…κάθε μία από τις ηρωίδες Κούρδισσες ακτιβίστριες που δολοφονήθηκαν από τις τουρκικές υπηρεσίες στο Παρίσι. Όπως και από την σφαγή στο Charlie Hebdo.

Το χειρότερο όμως είναι ότι υπήρξε διακομματική συνέργεια στην φρικτή κάλυψη των τουρκικών εγκλημάτων στην Συρία.  Σε τέτοιο σημείο, που η Γαλλία είχε μετατραπεί στην σφηκοφωλιά των ισλαμιστών που κατέσφαξαν τον συριακό λαού, προσφέροντας πολιτική κάλυψη και πρωταγωνιστώντας στην ντροπιαστική ενίσχυση των ισλαμοφασιστών σφαγέων από την Δύση.

Φυσικά, κανείς δεν γίνεται συνεργός σε γενοκτονία τσάμπα. Και το τουρκικό μαύρο χρήμα έχει ρεύσει άφθονο στην Γαλλία σε σημείο που ακόμα και τα αντισημιτικά εγκλήματα από ισλαμιστές εντός της χώρας να αποκρύπτονται.  Αυτό λοιπόν το διεφθαρμένο γαλλικό βαθύ κράτος ευθύνεται για την ανοχή στους παράφρονες της Τουρκίας. Όταν έχεις φάει, όπως έχει δείξει ιστορία, είναι πολύ δύσκολο να μιλήσεις.  Ψάχνεις μόνο να βρεις εμετικές δικαιολογίες για να καλύψεις την ένοχη σιωπή σου.

https://olympia.gr/2017/03/13/%cf%84%ce%bf-%ce%b2%ce%b1%ce%b8%cf%8d-%ce%ba%cf%81%ce%ac%cf%84%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b2%ce%b1%ce%b8%ce%b9%ce%ac/