Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

Ο ισλαμικός όχλος του Ερντογάν σε δράση: Επίθεση σε συγκέντρωση για την Ημέρα της Γυναίκας

Ισλαμίκος όχλος επιτέθηκε σε συγκέντρωση για την Ημέρα της Γυναίκας στην πανεπιστημιούπολη του Μπιλγκί στην Κωνσταντινούπολη. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ. EPA, SEDAT SUNA
Πλήθος ατόμων εξαπέλυσε επίθεση ενάντια σε μια συγκέντρωση στον περιβάλλοντα χώρο του πανεπιστημίου του Μπιλγκί στην Κωνσταντινούπολη που γινόταν στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, ανέφερε η εφημερίδα Hurriyet.
Το πανεπιστήμιο επιβεβαίωσε, σύμφωνα με την εφημερίδα, ότι 15 με 20 δράστες πήδηξαν την περίφραξη της πανεπιστημιούπολης και επιτέθηκαν στην συγκέντρωση, ξυλοκοπώντας φοιτητές και φύλακες ασφαλείας. Μια φοιτήτρια τραυματίστηκε από την επίθεση, φέροντας μώλωπες.
Σύμφωνα με την Hurriyet, οι δράστες φώναζαν «Ο Αλλάχ είναι Μεγάλος».Σύμφωνα με ανακοίνωση του πανεπιστήμιου, που επικαλείται η εφημερίδα, έξι δράστες συνελήφθησαν και ξεκίνησε η πειθαρχική διαδικασία για τους φοιτητές που συμμετείχαν στην επίθεση.
Έντονη τουρκική κατασκοπευτική δραστηριότητα στη Γερμανία καταγγέλλει το Βερολίνο
08/03/2017 19:09
ΑΠΕ-ΜΠΕ-Sputnik
Μόσχα

http://mignatiou.com/2017/03/o-islamikos-ochlos-tou-erntogan-se-drasi-epithesi-se-sigkentrosi-gia-tin-imera-tis-ginekas/