Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

Σήμα σε όλες τις πρεσβείες των ΗΠΑ από τον Ρεξ Τίλερσον, για επιπλέον ελέγχους σε «συγκεκριμένους» πολίτες

Εντολή εστάλη πριν από λίγες ώρες από τον αμερικανό υπουργό εξωτερικών σε όλες τις πρεσβείες των Ηνωμένων Πολιτειών ανά τον κόσμο!  Η εντολή είναι σαφέστατη, ακόμα και αν δεν διευκρινίζει την «πληθυσμιακή ομάδα» που αφορά ο έλεγχος, αναφέρει ότι εάν οι προξενικές αρχές θεωρούν ότι ο ενδιαφερόμενος να επισκεφθεί τις Ηνωμένες Πολιτείες έχει οποιαδήποτε σχέση με «ριζοσπαστικές ομάδες».  Ή έχει επισκεφθεί οποιαδήποτε χώρα στην οποία δραστηριοποιείται άμεσα ή έμμεσα το ισλαμικό κράτος, δεν θα του παρέχεται βίζα. Κοινώς, εάν υπάλληλος θεωρήσει ότι έχει απέναντί του μουσουλμάνο, υποχρεούται να ελέγξει όλα τα στοιχεία καθώς και τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ούτως ώστε να εντοπίσει τυχόν «ριζοσπαστικοποίηση».  Είναι σαφές ότι αυτή η εντολή δόθηκε μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο όπου ο δράστης ήταν γεννημένος στη Βρετανία και Βρετανός υπήκοος.

Πρόκειται για πρωτοφανή ανατροπή στα δεδομένα ελέγχου της βίζας για την Αμερική αφού στοχοποιούνται ξεκάθαρα μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα ανεξαρτήτως υπηκοότητας.


https://olympia.gr/2017/03/26/%cf%83%ce%ae%ce%bc%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%cf%8c%ce%bb%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%b9%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%b5%cf%83%ce%b2%ce%b5%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b7%cf%80%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84/