Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Υποσμηναγός που ήταν μαζί με τον Τούρκο Α/ΓΕΣ στα Ίμια συνελήφθη αμέσως μετά - φωτο

tourkia_gunaika_antisminagos2Σε μια άγνωστη παραπολιτική ιστορία αναφέρονται από χθες όλα τα μεγάλα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
Όπως ήταν γνωστό την Κυριακή, αμέσως μετά την περιοδεία του Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ στην περιοχή των Ιμίων το τουρκικό μαχητικό πλοίο επέστρεψε στην Αλικαρνασσό. Ηταν επίσης γνωστό πως τον Ακάρ συνόδευάν οι αρχηγοί των σωμάτων στρατούς της Τουρκίας καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη των Τουρκικών Ενόπλων δυνάμεων.
Ωστόσο, διαφορετική τροπή πήραν τα πράγματα για την πρώτη γυναίκα επισμηναγό της Τουρκικής Αεροπορίας, την Μπιλγκεχάν Μπουλμπούλ, η οποία συνελήθφει αμέσως μόλις πάτησε το πόδι της στην Αλικαρνασσό.
Η επισμηναγός συνελήφθη καθώς υπάρχουν μαρτυρίες εναντίον της πως έχει σχέσεις με τον Φετουλάχ Γκιουλέν τον οποίο η τουρκική κυβέρνηση κατηγορεί ως υπεύθυνο για την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος.
Η Μπουλμπούλ είχε συληφθεί τον Ιούλιο αμέσως μετά την απόπειρα πραξικοπήματος αλλά αργότερα είχε αφεθεί ελεύθερη. Μαζί με την Μπουλμπούλ συνελήφθη και ο άντρας της. Το ζευγάρι κατηγορείται πως οργάνωνε μυστικές συναντήσεις μεταξύ υψηλόβαθμων στρατιωτικών με στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης.
https://olympia.gr/2017/02/02/%ce%be%ce%b5%cf%86%cf%85%ce%b3%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b9%ce%b1-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%b7%ce%bd%ce%b1%ce%b3%cf%8c%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ae%cf%84/