Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Ο Τραμπ θα κυνηγήσει τους επικεφαλής των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών

Ο Τραμπ θα κυνηγήσει τους επικεφαλής των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών
Αποφασισμένος να «κυνηγήσει« τους επικεφαλής των αμερικανικών υπηρεσιών, οι οποίοι επέτρεψαν τη διαρροή και αναπαραγωγή του σεναρίου εμπλοκής της ρωσικής αντικατασκοπείας στις εκλογές του Νοεμβρίου προς όφελός του, εμφανίζεται ο εκλεγμένος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ.
Με νέα μηνύματα που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Ρεπουμπλικανός δισεκατομμυριούχος και πολιτικός, όχι μόνο ανέφερε εκ νέου για «λάθος» που έκαναν «αυτοί οι επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών», αλλά έγραψε με κάθε σαφήνεια, ότι σκοπεύει να τους υποχρεώσει να απολογηθούν, καθώς «όσοι κάνουν λάθη, πρέπει να απολογούνται».
Αρχικά αναφέρθηκε στη δήλωση του βετεράνου δημοσιογράφου Μπομπ Γούντγουορντ, ο οποίος χαρακτήρισε «σκουπίδια» τα έγγραφα που παρουσιάζονται στην υπόθεση και τόνισε ότι ο Τραμπ έχει δίκιο να είναι ενοχλημένος και θυμωμένος.
www.tribune.gr

http://www.analystsforchange.org/2017/01/blog-post_638.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+analystsforchange%2FzFQj+%28%CE%91nalysts+for+Change%29