Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

Αλβανικός αετός: Νέο κρούσμα σε στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ !

Ο «αλβανικός αετός» πετάει όπως φαίνεται απο στρατόπεδο σε στρατόπεδο και έφτασε μέχρι την ΕΛΔΥΚ. Το ΓΕΣ κάνει νέα έρευνα.
Πρίν καλά – καλά κοπάσει κάπως ο θόρυβος απο τους νεοσύλλεκτους «αλβανικούς αετούς» και συνέλθει η κοινή γνώμη απο το αποκλειστικό δημοσίευμα του ArmyNow.net Αποκάλυψη: “Γκρίζος Λύκος” – σμηνίτης στην Πολεμική Αεροπορία! ΦΩΤΟ (ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ)  το κακό τρίτωσε με νέα φωτογραφία.
Όπως φαίνεται σε όλα τα επιτελεία πλέον δεν μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι αφού όπως όλα δείχνουν είναι ζήτημα χρόνου πια το πότε θα εμφανιστεί μια νέα φωτογραφία αναλόγου περιεχομένου.
Σχετικά με την νέα ανάρτηση απο την 5η ΕΜΑ που εμφανίστηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες και που απεικονίζει στρατιώτη να σχηματίζει με τα χέρια του το σήμα του αλβανικού αετού το ΓΕΣ ενημέρωσε ότι:
1. Ο Στρατιώτης έχει εντοπισθεί και υπηρετεί στην ΕΛΔΥΚ.
2. Θα ακολουθηθούν οι ίδιες διαδικασίες, όπως αυτές έχουν κοινοποιηθεί
για την περίπτωση των Στρατιωτών του ΚΕΝ Μεσολογγίου.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος απο την μεριά του τώρα δίνει αυστηρές οδηγίες για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος το οποίο όπως όλα δείχνουν υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και φυσικά έχει ρίζες που είναι πολλά χρόνια πίσω.
Ο ίδιος υποστηριξε πως στα στρατόπεδα δεν είναι δυνατόν να έχουμε τέτοια φαινόμενα και προανήγγειλε εξονυχιστική διερεύνηση όλων των λεπτομερειών. Παράλληλα υποστήριξε ότι αυτός ήταν κατά στην παροχή της ελληνικής ιθαγένειας που έγινε επί ΠΑΣΟΚ.
Επίσης δήλωσε πως οι κυρώσεις που θα επιβληθούν θα είναι πολύ αυστηρές, διευκρινίζοντας ότι οι στρατιώτες υπόκειται στον στρατιωτικό ποινικό κώδικα.
Παράλληλα κάλεσε όποιους δεν αισθάνονται Έλληνες να φύγουν, να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και να αφήσουν την ελληνική υπηκοότητα.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης απο την μεριά του κατέθεσε  ερώτηση προς τους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αναφορικά με το ζήτημα των νεοσύλλεκτων στρατιωτών που σχηματίζουν τον αλβανικό δικέφαλο αετό σε στρατόπεδο.
Ο κ. Γεωργιάδης επισημαίνει ότι πρέπει να διερευνηθεί αν η ενέργεια υποκινήθηκε από οργανωμένες δυνάμεις, οι οποίες πλειοδοτούν σε εθνικιστικές κορώνες εις βάρος της εσωτερικής μας ηρεμίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας και να αποδοθούν οι διοικητικές και τυχόν ποινικές ευθύνες.

http://www.armynow.net/albanikos-aetos-neo-krousma-eldyk/