Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ για τα Ιμια: Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε προκλητική ενέργεια στην περιοχή - βίντεο


Στην τελετή παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, στον Αντιστράτηγο Δημήτριο Μπίκο, στο Γ’ Σώμα Στρατού, παρευρέθη το πρωί της Δευτέρας ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.


Κατά την διάρκεια της εκεί παρουσίας του ο Ναύαρχος, Ευάγγελος Αποστολάκης, ερωτήθηκε για το περιστατικό που σημειώθηκε το πρωινό της Κυριακής στην περιοχή των Ιμίων.
«Είμαστε σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή αν αντιμετωπίσουμε τέτοιου είδους επιδείξεις και ενέργειες, οι οποίες δεν βοηθούν καθόλου το κλίμα για συνεργασία και ηρεμία στην περιοχή'» ενώ σημείωσε παράλληλα: «Είμαστε έτοιμοι, όπως και ο Στρατός και η Αεροπορία, να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε προκλητική ενέργεια στην περιοχή». Ωστόσο έσπευσε να συμπληρώσει πως ο ίδιος δεν θεωρεί σοβαρό το περιστατικό: «Δεν το θεωρώ ιδιαίτερα σοβαρό. Έχουμε ένα σωρό προβλήματα να λύσουμε στην περιοχή».


Πηγή: Αρχηγός ΓΕΕΘΑ για τα Ιμια: Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε προκλητική ενέργεια στην περιοχή [βίντεο] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/316247/arhigos-geetha-gia-ta-imia-eimaste-etoimoi-na-antimetopisoyme-opoiadipote-proklitiki#ixzz4XGXG2pdu