Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

«Οι «8» έδωσαν στην Ελλάδα τουρκικά στρατιωτικά μυστικά και πήραν άσυλο», γράφει η SABAH

«Οι «8» έδωσαν στην Ελλάδα τουρκικά στρατιωτικά μυστικά και πήραν άσυλο», γράφει η SABAH
Η τουρκική εφημερίδα SABAH, σε έξαρση συνωμοσιολογίας, αναφερόμενη στην ασυλία που έδωσε την Πέμπτη ο Άρειος Πάγος στους «8» Τούρκους ικέτες, υποστηρίζει ότι οι στρατιωτικοί αποκάλυψαν τουρκικά στρατιωτικά μυστικά στις ελληνικές Αρχές ως αντάλλαγμα για να μην εκδοθούν στο καθεστώς της Άγκυρας.
«Η γείτονα έγινε ασπίδα για τους 8 προδότες πραξικοπηματίες» έγραφε την Παρασκευή το πρωτοσέλιδο της τουρκικής εφημερίδας SABAH, η οποία στις εσωτερικές σελίδες έχει τον πομπώδη αλλά εντελώς ανόητο τίτλο «Ιστορική προδοσία από την Ελλάδα».
Η Αθήνα, που είναι γνωστή για την υποστήριξή της στις τρομοκρατικές οργανώσεις, όπως το ΡΚΚ και το DHKP–C [σ.σ. τους Κούρδους δηλαδή], αυτή τη φορά στήριξε τους προδότες της FETO, δηλαδή του δικτύου του αυτοεξόριστου ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, γράφει η SABAH και συνεχίζει:
«O ισχυρισμός ότι δόθηκαν στην Ελλάδα στρατιωτικά μυστικά για την Τουρκία έναντι της μη έκδοσης των 8 προδοτών έσκασε ως βόμβα στην επικαιρότητα. Η Άγκυρα αξιολόγησε την απόφαση ως ξεκάθαρη έχθρα προς την Τουρκία και τη δημοκρατία», σχολιάζεται στην πρώτη σελίδα.

http://www.tribune.gr/politics/news/article/325355/8-edosan-stin-ellada-tourkika-stratiotika-mistika-ke-piran-asilo-grafi-sabah.html