Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

Απάντηση στις προκλήσεις των Τούρκων το υποβρύχιο στο Καστελόριζο (φωτο)

Απάντηση στις προκλήσεις των Τούρκων το υποβρύχιο στο Καστελόριζο (φωτο)
Άμεση απάντηση στις προκλήσεις των Τούρκων, ιδιαίτερα μετά το στημένο περιστατικό με τον ναυαγό που ήθελε να σωθεί οπωσδήποτε από τουρκικά μέσα, αλλά δεν τα κατάφερε, έδωσε το Πολεμικό Ναυτικό.
Το υποβρύχιο Παπανικολής και η πυραυλάκατος «Καβαλούδης» κατέπλευσαν στο Καστελλόριζο, κάνοντας επίδειξη της σημαίας τους δίπλα στους ακρίτες για να ενισχύσουν το ηθικό τους.
papanikoLIS
papaniko-4
papaniko-5
papanikoLIS YPOVRYXIO
ppaniko-1

Μήνυμα στην Τουρκία

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού στέλνει με αυτό τον τρόπο το δικό του μήνυμα στην Τουρκία ότι μπορεί να βρίσκεται ανά πάσα στιγμή σε όλο τον χώρο του Αιγαίου, την κυριότητα του οποίου αμφισβητεί ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.
Δεν είναι η πρώτη φορά που το Πολεμικό Ναυτικό κάνει μια τέτοια συμβολική κίνηση. Οι δυο πρώτες φορές έγιναν την περασμένη άνοιξη όταν η Τουρκία δημιουργούσε διάφορα περιστατικά στο Αιγαίο με πλήθος υπερπτήσεων πάνω από ελληνικά νησιά, αλλά και με πλοία που επιχειρούσαν να διαπλεύσουν κάνοντας επίδειξη σημαίας.

http://www.tribune.gr/greece/news/article/297110/apantisi-stis-proklisis-ton-tourkon-to-ipovrichio-sto-kastelorizo-foto.html