Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016

Αυτοί είναι οι κατευθυνόμενοι πύραυλοι εμβέλειας 120χλμ που κατασκεύασε και παρέλαβε η Τουρκία! (Video, φωτό)

Πυραύλους εμβέλειας 120 χιλιομέτρων παράγει πλέον η Τουρκία! Φρενήρη ρυθμό παίρνουν οι τουρκικοί εξοπλισμοί, με απόφαση βέβαια του Ερντογάν.
Ο Τουρκικός Στρατός παρέλαβε ήδη την πρώτη παρτίδα των τουρκικής κατασκευής κατευθυνόμενων πυραύλων Kasırga, που σημαίνει Τυφώνας.

Δέος από τις δυνατότητες των τουρκικών πυραύλων

Όπως αποκαλύπτει ο Μανώλης Κωστίδης, ανταποκριτής του ΣΚΑΊ και του Ελεύθερου Τύπου, οι συγκεκριμένοι πύραυλοι κατασκευάζονται στην Τουρκία, και έχουν τα εξής χαρακτηριστικά:
- Έχουν διάμετρο 302 χιλιοστών
- Έχουν εμβέλεια από 30 χιλιόμετρα μέχρι και 120 χιλιόμετρα
- Κατασκευάζονται από την τουρκική εταιρεία Roketsan
Χαρακτηριστικές του πόσο θα ενισχυθεί το πυροβολικό της Τουρκίας ήταν οι δηλώσεις του έμπλεου ενθουσιασμού Τούρκου υπουργού Άμυνας.

Στην τελετή παραλαβής του συστήματος ελέγχου, εκτοξευτών αλλά και των πυραύλων ο Φικρί Ισίκ τόνισε πως " η Τουρκία με την ανάπτυξη της αμυντικής τεχνολογίας δείχνει όσα μπορεί να καταφέρει".
Πατήστε εδώ για να δείτε video με τους τουρκικούς πυραύλους.
Μάλιστα ο ίδιος έσπευσε να προσθέσει πως η Τουρκία μελλοντικά θα αντικαταστήσει τα μαχητικά F-4 με τα 5ης γενιάς αεροσκάφη F-35 και αποκάλυψε πως η Μόσχα δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο πώλησης στην Τουρκία, των αντιαεροπορικών συστημάτων S-400.
http://www.thepressroom.gr/ellada/aytoi-einai-oi-kateythynomenoi-pyrayloi-emveleias