Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016

Σύλληψη επικίνδυνου ισλαμοφασίστα στην Κρήτη!

zislamΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ

Εκκρεμούσε σε βάρος του Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε στο Βέλγιο για τέλεση τρομοκρατικών πράξεων και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Ένας Σύρος συνελήφθη χθες το πρωί σε περιοχή του Αποκόρωνα και συγκεκριμένα στον Καβρό. Ο 51χρονος κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, τέλεση τρομοκρατικών πράξεων…εντός εδάφους της Ευρωπαϊκής  Ένωσης καθώς και παράνομη διακίνηση ατόμων και πλαστογραφία.

Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων καθώς σε βάρος του 51χρονου υπήκοου Συρίας εκκρεμούσε  Ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από τις Αρχές του Βελγίου.

Αναλυτικά, κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, τέλεση τρομοκρατικών πράξεων εντός εδάφους Ευρωπαϊκής  Ένωσης, παράνομη διακίνηση ατόμων και πλαστογραφία.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του από αστυνομικούς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κινητών τηλεφώνων, ηλεκτρονικές συσκευές (laptop, σκληροί δίσκοι κ.α.) διάφορα έγγραφα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

FLASHNEWS.GR