Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016

Ο ψευδομουφτής της Κομοτηνής κατηγόρησε την Ελλάδα για "μυστικές σχέσεις" με τον "τρομοκράτη" Γκιουλέν

Ο ψευδομουφτής Μέτε κατηγόρησε στην Κωνσταντινούπολη την Ελλάδα ως αρωγό του Γκιουλέν Για "μυστικές σχέσεις" της Ελλάδας με την "τρομοκρατική οργάνωση του Γκιουλέν", κατηγόρησε την χώρα μας, ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, μιλώντας στην 9η Ισλαμική Διάσκεψη Ευρασίας στην Κωσταντινούπολη! Κατηγορόρησε δηλαδή ανοιχτά την Ελλάδα ως "σύμμαχο" του ανθρώπου που κατηγορεί ο Ερντογάν ως τον υπεύθυνο για την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία...

Η ομιλία του έγινε στην Κωνσταντινούπολη στην διάσκεψη που οργανώνεται από την πανίσχυρη Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων,την οποία εποπτεύει το επιτελείο Ερντογάν. Με την προκλητική ομιλία του ο ψευτομουφτής Μέτε διέπραξε μία σειρά ποινικών αδικημάτων όπως, διασπορά ψευδών ειδήσεων, πρόσκληση σε διασάλευση της δημόσιας τάξης και κυρίως απόπειρα διατάραξης διεθνών σχέσεων της χώρας, για τα οποία η ελληνική Δικαιοσύνη θα πρέπει να παρέμβει.
Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία κατηγορία είναι μία από τις αρχικές κατηγορίες που αντιμετώπισαν οι 8 συλληφθέντες Τούρκοι στρατιωτικοί στην Αλεξανδρούπολη και είναι μία πολύ σοβαρή κατηγορία αν θελήσει η Ελληνική Πολιτεία να απαντήσει στον προκλητικό ψευδομουφτή που καθοδηγείται από το τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής.
Την αποκάλυψη αυτή έκανε το militaire.gr, που αναφέρει ότι σύμφωνα με δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας που μετέφρασαν τα tourkikanea.gr, ο ψευδομουφτής υποστήριξε πως η οργάνωση του Γκιουλέν "χάριν των δικών της συμφερόντων έφερε σε δύσκολη κατάσταση τους μουσουλμάνους που ζούνε στην Δυτική Θράκη και μεταξύ άλλων δήλωσε πως "η FETÖ είναι μια ύπουλη και απατηλή οργάνωση που χρησιμοποιεί την θρησκεία, μια συνωμοτική κίνηση που της αρέσει να καταστρέφει τους ανθρώπους. Mια οργάνωση που δεν διστάζει να κάνει οτιδήποτε για να εξαφανίσει τους υπερασπιστές του Ισλάμ".
Ο ψευτομουφτής Μέτε, αλλά και πολλοί συνοδοιπόροι του έχουν τεθεί υπό έρευνα από το καθεστώς Ερντογάν,το οποίο αμφισβητεί την "πίστη" τους στον Τούρκο πρόεδρο. Θέλουν μάλλον να δώσουν τις "εξετάσεις" τους στην "Υψηλή Πύλη", αλλά αν έχουν αποδοθεί σωστά όσα είπε ,από την τουρκική εφημερίδα, είναι αυτονόητο ότι υπάρχει θέμα με τον Μέτε, ο οποίος δεν μπορεί να συκοφαντεί την Ελλάδα και μάλιστα με τους κινδύνους που αυτό έχει σε μία περίοδο που η αγαπημένη του Τουρκία φτάνει να απειλεί καθημερινά την χώρα μας με πολεμική ρητορική και άρνηση των διεθνών συνθηκών που έχουν καθορίσει εδώ και σχεδόν έναν αιώνα τα σύνορά μας...