Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Wikileaks Ετσι δίνει ο Σόρος εντολές στην Κλίντον! Με ενα Email της υπαγόρευε πως να αντιμετωπίσει τις ταραχές στην Αλβανία το 2011

soros-clinton
Ο Σόρος δίνει στην Κλίντον βήμα-προς-βήμα οδηγίες για το πώς να αντιμετωπίσει τις ταραχές του 2011 στην Αλβανία
Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διέρρευσε από τα Wikileaks αποκαλύπτει ότι όταν η Χίλαρι Κλίντον ήταν υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, το 2011, ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος της έδινε εντολές για το πώς θα χειριστεί τις ταραχές στην Αλβανία, υπογραμμίζοντας ότι «χρειάζεται επειγόντως προσοχή στα ανώτερα επίπεδα της κυβέρνησης των ΗΠΑ.»
«Αγαπητή Χίλαρι», αρχίζει το e-mail με ημερομηνία 24 Ιανουαρίου 2011 από τον ιδρυτή της Ιδρυμάτων Ανοικτής Κοινωνίας, Σόρος.
«Μια σοβαρή κατάσταση έχει προκύψει στην Αλβανία η οποία και χρειάζεται επειγόντως προσοχή στα ανώτερα επίπεδα της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Θα γνωρίζεις ίσως ότι μια διαδήλωση της αντιπολίτευσης στα Τίρανα την Παρασκευή είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο τριών ανθρώπων και ταραχών»
Οι υποστηρικτές του αντιπολιτευόμενου Σοσιαλιστικού Κόμματος αρνήθηκε να αποδεχθεί τα αποτελέσματα των εκλογών του 2009, επικαλούμενη τη διαφθορά και την απάτη, όταν ο τότε Πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα κέρδισε με μικρή διαφορά.
Ο Μπερίσα κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι προσπαθεί να προκαλέσει μια εξέγερση τύπου Τυνησίας  
Ο Σόρος έγγραφε στην Κλίντον «Η προοπτική των δεκάδων χιλιάδων ατόμων που βγαίνουν στους δρόμους δυναμιτίζει το πολιτικό περιβάλλον και είναι ανησυχητικό για την δημόσια τάξη και την εύθραυστη δημοκρατική διαδικασία της χώρας», προσθέτει.
και μετά δίνει τις εντολές
«Πιστεύω ότι δύο πράγματα πρέπει να γίνουν επειγόντως», προσθέτει.
«1. Στρεψε την προσοχή της διεθνούς κοινότητας ωστε να αποτρέψεις τον πρωθυπουργό Μπερίσα και τον αρχηγό της αντιπολίτευσης Έντι Ράμα να κάνουν περαιτέρω δημόσιες διαδηλώσεις και να μετριάσουν τις δημόσιες δηλώσεις
2. Στείλε Ευρωπαίους διαμεσολαβητές «
Ο Σόρος μάλιστα προτείνει και ποιους θέλει! Εναν από τους Καρλ Μπιλντ, Μάρτι Αχτισάαρι, και Μίροσλαβ Λάιτσακ, λέγοντας ότι όλα τα«έχουν ισχυρές διασυνδέσεις στα Βαλκάνια».
Αρκετές ημέρες μετά το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην Κλίντον, η ΕΕ είχε στείλει ένα από τους εκλεκτούς του Σόρος τον Μίροσλαβ Λάιτσακ!

https://olympia.gr/2016/08/17/%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%88%ce%b7-wikileaks-%ce%b5%cf%84%cf%83%ce%b9-%ce%b4%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%bf-%cf%83%cf%8c%cf%81%ce%bf%cf%82-%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ad/