Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016

ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ-ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

erdogan-oil-mafia-630x400Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη - Αυτό το αποτυχημένο στρατιωτικό «πραξικόπημα» στην Τουρκια είναι απλώς ένα άλλο τέχνασμα από τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν για να εδραιώσει την εξουσία του και να δημιουργήσει μια νέα-οθωμανική αυτοκρατορία.


Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με αυτό το ψεύτικο στημένο στρατιωτικό πραξικόπημα διότι στην πραγματικότητα ήταν μια πονηρή κίνηση από τον υποψήφιο Σουλτάνο Πρόεδρο Ερντογάν στην εδραίωση της εξουσίας του και στην προώθηση του στόχου του για τη δημιουργία ενός νεο-οθωμανικού ισλαμικού υπερκράτους.
Όλη αυτή η κατάσταση «βρωμάει» ήδη εξαρχής και φαίνεται σαν ένα καλοστημένο παιχνίδι-παγίδα από υψηλόβαθμα στελέχη της τουρκικής κυβέρνησης.
erdoganmohammed3
Αυτά είναι τα αδιαμφισβήτητα γεγονότα σχετικά με την τρέχουσα παγκοσμία κατάσταση που συνδέονται με το υποτιθέμενο πραξικόπημα.
Ο πρόεδρος Ερντογάν θέλει να αναβιώσει το Χαλιφάτο και να αναγνωρίσει τον εαυτό του σαν ένα νέο Οθωμανό σουλτάνο. Σαφώς αναμένει οι ενέργειές του να τον οδηγήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

http://nikosxeiladakis.gr/%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%ce%bb%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%b4%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b5/