Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

Πολεμική επιχείρηση από τους Τούρκους - Χτενίζουν τα παράλια για τους κομάντος

ADOLF-HITLER-TAYYIP-ERDOGAN-TURKEYΜε αμείωτη ένταση για 12η μέρα, καθ/ όλον το εικοσιτετράωρο, οι τουρκικές Ενοπλες Δυνάμεις «χτενίζουν» σε στεριά, αέρα και θάλασσα της Αλικαρνασσού (Μπόντρουμ) για τον εντοπισμό των 17 Τούρκων κομάντος που συμμετείχαν στην επιχείρηση σύλληψης του Τ. Ερντογάν στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει την Παρασκευή 15 Ιουλίου που εκδηλώθηκε το πραξικόπημα.
Είναι τόσο μεγάλη η οργή αλλά και το πείσμα και η εκδικητικότητα του καθεστώτος Ερντογάν για τον εντοπισμό, τη σύλληψη ή ακόμη και την εκτέλεση των συγκεκριμένων ανδρών των Ειδικών Δυνάμεων που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη επιχείρηση σύλληψης του Τούρκου προέδρου που διαρκώς βρίσκονται στον αέρα -είκοσι τέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο- δύο οπλισμένα F-16 που κάνουν χαμηλές πτήσεις πάνω από τις δασώδεις και απόκρημνες περιοχές της Αλικαρνασσού (Μπόντρουμ).
Μάλιστα, τα συγκεκριμένα μαχητικά F-16 πετούν σε κανόνες υψίστης πολεμικής επιχείρησης, ανεφοδιάζονται στον αέρα από τουρκικό τάνκερ και διαθέτουν την τεχνολογική δυνατότητα ώστε να επιχειρούν και τη νύχτα και να πλήττουν στόχους με απόλυτη ακρίβεια όπως και την ημέρα!