Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016

Συνελήφθησαν 7 ακόμη καταδρομείς που αποπειράθηκαν να απαγάγουν τον Ερντογάν – Έρευνες για τους υπόλοιπους δέκα

ARRESTS 3
Μετά από 10 ημέρες άγριου κυνηγητού, οι Τουρκικές Αρχές κατάφεραν την Δευτέρα 25 Ιουλίου να συλλάβουν 7 από τους 17 καταδρομείς που είχαν διαφύγει μετά την αποτυχημένη απόπειρα απαγωγής/δολοφονίας του Τούρκου Προέδρου στο ξενοδοχείο που διέμενε στην Μαρμαρίδα το βράδυ της 15ης προς 16η Ιουλίου.

ARRESTS 2
Στην επιχείρηση αυτή συμμετείχαν 29 καταδρομείς από την ειδική μονάδα ΜΑΚ της Αεροπορίας και τους βατραχανθρώπους της SAT-SAS του Τουρκικού Ναυτικού.
Οι 7 καταδρομείς εντοπίστηκαν στην περιοχή Gökçetepesi και είχαν χωριστεί σε δύο ομάδες των 3 και 4 ατόμων αντίστοιχα.
Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο Αρχισμηνίας Zekeriya Kuzu ο οποίος φέρεται να ήταν  ο ομαδάρχης της ομάδας ΜΑΚ της Τουρκικής Αεροπορίας.
Στην επιχείρηση αναζήτησης και σύλληψης τους συμμετείχαν 400 άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων της Στρατοχωροφυλακής και του Στρατού καθώς και δύο UAV και ένα ελικόπτερο.
ARRESTS 1
Οι συλληφθέντες είχαν εγκαταλείψει εδώ και μέρες τον οπλισμό και τον εξοπλισμό τους και δεν είχαν κρατήσει παρα μόνο την στολή μάχης τους.
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν ήταν εξαντλημένοι μετά από σχεδόν 10 ημέρες κυνηγητού και δεν προέβαλαν αντίσταση στις δυνάμεις που τους εντόπισαν.
Μετά και από αυτές τις συλλήψεις ο αριθμός των καταδρομέων που συμμετείχαν στην επιχείρηση απαγωγής του Τούρκου Προέδρου έφτασαν τους 19, ενώ 10 ακόμη αγνοούνται και διαφεύγουν τη σύλληψη.
http://www.viadiplomacy.gr/sinelifthisan-7-akomi-katadromis-pou-apopirathikan-na-apagagoun-ton-erntogan-erevnes-gia-tous-ipolipous-deka/