Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

Γερμανία: Αφγανοί παρενόχλησαν σεξουαλικά 24 κοπέλες σε φεστιβάλ στη Βρέμη

Φωτογραφία: Wikimedia.org
Επανάληψη του σκηνικού της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία, σύμφωνα με καταγγελίες, υπήρξε στη Βρέμη, κατά τη διάρκεια του μουσικού φεστιβάλ που διεξάγεται στην περιοχή, γνωστού και ως Breminale.
Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ η αστυνομία εξετάζει τις καταγγελίες 24 νεαρών γυναικών ότι δέχθηκαν σεξουαλικές επιθέσεις, από μετανάστες, πιθανότατα Αφγανούς πρόσφυγες. Μάλιστα, οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις ήταν τόσο εμφανείς που το πανκ συγκρότημα που βρισκόταν επί σκηνής την ώρα που διεξήχθησαν οι περισσότερες σεξουαλικές επιθέσεις, αναγκάστηκε να διακόψει την εμφάνισή του και να ζητήσει από τους νεαρούς μετανάστες να σταματήσουν αυτό που κάνουν.
Ενα από τα θύματα μιλώντας στα ΜΜΕ για την επίθεση που δέχθηκε είπε ότι της επιτέθηκε ο νεαρός καθόταν κοντά στη σκηνή και γυρνώντας προς την αρένα είδε να συμβαίνει κάτι ανάλογο και σε άλλα κορίτσια. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, τουλάχιστον 30 γυναίκες δέχονταν επίθεση εκείνη τη στιγμή. 
Σύμφωνα με τον εισαγγελέα της Βρέμης, έχουν ήδη ταυτοποιηθεί πέντε ύποπτοι, 17χρονοι και 18χρονοι Αφγανοί.


Πηγή: Γερμανία: Αφγανοί παρενόχλησαν σεξουαλικά 24 κοπέλες σε φεστιβάλ στη Βρέμη | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/280558/germania-afganoi-parenohlisan-sexoyalika-24-kopeles-se-festival-sti-vremi#ixzz4FjlqaoeJ