Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016

Η σουηδική πόλη που παραδόθηκε στους λαθρομετανάστες – Έγκλημα, συμμορίες και η δολοφονία που σόκαρε την Ευρώπη [φωτό]

Η σουηδική πόλη που παραδόθηκε στους λαθρομετανάστες – Έγκλημα, συμμορίες και η δολοφονία που σόκαρε την Ευρώπη [φωτό]
Η Mölndal είναι η Σουηδική πόλη όπου δολοφονήθηκε η 22χρονη κοινωνική λειτουργός Alexandra Mezher.
Το προάστιο του Γκέτεμποργκ υποδέχθηκε τον περασμένο χρόνο τα περισσότερα παιδιά προσφύγων από οποιαδήποτε άλλη πόλη στη χώρα. Προστέθηκαν 4.041 άτομα σε ένα σύνολο 63.000 ανθρώπων.
Έλαβε 22,6 εκατομμύρια λίρες για να παράσχει στέγη στους ασυνόδευτους ανηλίκους, τη μεγαλύτερη κρατική χρηματοδότηση που έχει λάβει οποιαδήποτε άλλη πόλη.
Από τον Οκτώβριο του 20015 έως τις 8 Ιανουαρίου του 2016 υπήρχαν 222 παράπονα για εγκληματικές πράξεις.
Στο εκτενές ρεπορτάζ της Daily Mail, μιλούν οι ίδιοι οι πρόσφυγες για τις συνθήκες διαβίωσής τους στην πόλη αυτή. «Η Mölnda είναι η καλύτερη πόλη στον κόσμο», λέει ο Μοχάμεντ και προσθέτει: «Έζησα εδώ όλη μου τη ζωή. Δεν θα ήθελα να ζήσω πουθενά αλλού». Η οικογένειά του έφτασε στη Σουηδία το 1980 από το Ιράκ.
«Η Σουηδία είναι πολύ ωραία χώρα για ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν ειρηνικά. Υπάρχει σεβασμός και οι Σουηδοί είναι πολύ ευγενικοί. Στο σχολείο μου υπάρχουν παιδιά από 25 διαφορετικές χώρες και κάθε χρόνο έρχονται καινούρια παιδιά προσφύγων», εξομολογείται ο Μοχάμεντ.
Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η dailymail.co.uk:
s1s2s3s4s5
Picture by Mark Richards-Alexandra Mezher is stabbed to death in Sweden
s7s8s9s10

Πηγή: pronews.gr
http://gorganews.gr/eidhseis/i-souidiki-poli-pou-paradothike-stous-lathrometanastes-egklima-simmories-ke-i-dolofonia-pou-sokare-tin-evropi-foto/