Κυριακή, 24 Μαΐου 2015

ΦΩΤΙΑ ΠΗΡΕ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΗ ΛΑΤΤΑΚΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΡΑ ΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 112 ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΤΗΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΕΞΟΔΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ


ΥΠΟΔΟΧΗ ΗΡΩΩΝ ……ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΟΙ …..ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ
O ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΕ ΩΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ

Φωτιά πήρε ο ουρανός στη Λαττάκεια κατά την επιστροφή των στρατιωτών από το νοσοκομείο παγίδα της Jisr al-Shughur.Μπαταρίες έκαψαν τον αιθέρα πυρά ακατάπαυστα από αυτόματα έκαναν τη νύχτα μέρα.Σκελετωμένοι αφυδατωμένοι από την πολιορκία που βάσταξε 1 μήνα εξουθενωμένοι αλλά όρθιοι αυτοί οι ζωντανοί μύθοι βγήκαν με ψηλά το κεφάλι ………ταπείνωσαν τον εχθρό σπάσαν τον αποκλεισμό.

Ενδεικτική η περίπτωση της υποδοχής που επιφύλαξαν οι συμπατριώτες του σ΄εναν γιατρό από τους πολιορκημένους στο χωριό Zılgıtlar στην Tartous…Τον έρεναν με ροδοπέταλα και οι βολές έσχιζαν τον αέρα.Αλαλαγμοί χαράς …….
dimpenews.com YΠΟΔΟΧΗ ΗΡΩΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ Jisr al-Shughur
dimpenews.com YΠΟΔΟΧΗ ΗΡΩΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ Jisr al-Shughur


Ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι 80 στρατιώτες από το νοσοκομείο της Jisr Al-Shughour έφθασαν σε ασφαλές σημείο την πρώτη μέρα και 32 χθες σύνολο 112 επί 170.
30 σκοτώθηκαν κατά την εκκένωση και κυρίως κατά το δρόμο προς την προώθηση να φτάσουν σε ασφαλές σημείο.Οι ψευδοαντιπολιτευόμενοι λογαριασμοί έδωσαν εικόνες όπου τα τάγματα θανάτου που έχουν ξαμολυθεί και χτένιζαν τις περιοχές προς εντοπισμό τους είναι μπροστά σε σωρούς κάποιων στρατιωτών και λένε ότι είναι από την επαρχία της Λαττάκεια γειτονική αυτή του Ιντλέμπ που είναι η πόλη Jisr Al-Shughour.Τουλάχιστον 2 είναι αιχμάλωτοι αφού υπάρχει το σεχτικό υλικό….. CaSUQSUIUSUUGSHUDγια τους 26 ακόμη που υπολοίπονται αναμένεται να καθοριστεί η τύχη τους δεν έχει χαθεί η ελπίδα…..ως και παιδιά που ήταν εγκλωβισμένα σώθηκαν από τους φαντάρους.Αυτά τα παιδιά όπως κι άλλα τα απεγκλώβισε ο συριακός στρατός από τα νύχια της «Jaysh Al-Fateh». Όμως κάποια από αυτά έχασαν μέλη των οικογενειών τους αφού οι γονείς τους ήταν στρατιωτικοί.Είναι απορίας άξιον πως αυτά τα αγγελούδια βγήκαν ζωντανά από την κόλαση.11263012_10204162973575698_4423352359574321710_n
CFvBo7GW8AAlDWB.jpg large
Στρατιωτική πηγή αναφέρει ότι περισσότεροι από  300 τρομοκράτες σκοτώθηκαν και εκατοντάδες άλλοι τραυματίστηκαν κατά τις αεροπορικές επιδρομές στη μάχη για το σπάσιμο της πολιορκίας.Το νοσοκομείο τελικά αποδείχθηκε  παγίδα για τους τρομοκράτες.
www.dimpenews.com