Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015

Ν.Παππάς: "Θεσμικά και παραθεσμικά κέντρα υπονομεύουν την κυβέρνηση"

Σε βαρύτατες καταγγελίες, τις οποίες απέφυγε προς το παρόν να προσωποποιήσει προχώρησε ο υπουργός Επικρατείας και στενότατος συνεργάτης του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς. «Θεσμικά και παραθεσμικά κέντρα υπονομεύουν την κυβέρνηση» σημείωσε ο κ. Παππάς, δεσμευόμενος να μιλήσει με ονόματα και συγκεκριμένες πρακτικές εν ευθέτω χρόνω.
«Η αντιπολίτευση θέλει να αποδείξει ότι δεν μπορούσε να γίνει τίποτα άλλο από τις μνημονιακές πολιτικές» υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας.
Παράλληλα, ο υπουργός Επικρατείας αρνήθηκε ότι η κυβέρνηση έχει παραβεί τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, υπογραμμίζοντας τις προβλέψεις για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στη συμφωνία με το Eurogroup.
Επιπλέον, ο κ. Παππάς σημείωσε ότι από πριν τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ είχε τονίσει ότι επιδιώκει η πολιτική του να μην διασαλεύσει τη δημοσιονομική ισορροπία.
«Εάν υπάρχουν κινήσεις οι οποίες δεν έχουν δημοσιονομικές επιπτώσεις δεν μπορούν να θεωρούνται μονομερείς ενέργειες» υπογράμμισε ο κ. Παππάς.
Ερωτηθείς για το κατά πόσο η συμφωνία του Eurogroup θα έρθει στη Βουλή προς ψήφιση, ο κ. Παππάς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, σημειώνοντας ότι «αυτό είναι κάτι που ακόμα είναι ανοιχτό».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr