Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014

Ουκρανία: Έκκληση δημοσιογράφου, προς στους δημοσιογράφους του κόσμου > Θα γίνει σαφές ότι ο φασισμός του Παροσένκο είναι πολύ χειρότερος και απο του Χίτλερ

(Η έκκληση του δημοσιογράφου γίνεται στο «Вот факты». Το κείμενο είναι γραμμένο σε 13 γλώσσες, μεταξύ των οποίων η ελληνική. Αντιγράφουμε το κείμενο ως έχει από την ελληνική του έκφραση)
«Εγώ, ο Ζιήλην Αλέξανδρος, είμαι δημοσιογράφος, έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ουκρανία, απευθύνονται σε όλην την παγκόσμια κοινότητα των δημοσιογράφων και στον κάθε τίμιο δημοσιογράφο ξεχωριστά με το κάλεσμα για αυτοοργάνωση υπό την αιγίδα διεθνών δημοσιογραφικών οργανώσεων για να επισκευτούν τα Νότιο-Ανατολικά της Ουκρανίας, για να δουν με τα τα μάτια τους το αποτέλεσμα της δραστηριότητας της φασιστικής κυβέρνησης της Ουκρανίας η οποία υποκινήτε απο την Ουάσιγκτον.
 
Φτάνοντας εδώ, θα καταλάβετε τι είναι κόλαση! Θα δείτε πως καθημερινά σκοτώνονται άνθρωποι όλων των ηλικιών αρχίζοντας από μωρά δύο μήνων μέχρι και αβοήθητους ηλικιωμένους. Θα γίνει σαφές ότι ο φασισμός του Παροσένκο είναι πολύ χειρότερος και απο του Χίτλερ.
Γιατί χρειάζεται να είστε εδώ, αγαπητοί μου ξένοι συνάδελφοι;
Γιατί, αν μαζευτούμε εδώ, στα Νοτιο-Ανατολικά τουλάχιστον 50 ή και ακόμη καλύτερα 100 άτομα υπό την αιγίδα δημοσιογραφικών οργανώσεων, ο Παροσένκο και οι άλλοι αρχηγοί της φασιστικής Ουκρανίας θα φοβηθούν την ευρύ δημοσιότητα και θα σταματήσουν την εξόντωση των ανθρώπων!
Θα φοβηθούν και οι ηγέτες των χωρών της ΕΕ, διότι σαν δούν οι λαοί τους ποιούς υποστηρίζουν στην Ουκρανία οι πολιτικοί τους, θα τους πετάξουν οι ίδιοι στα σκουπίδια.
Η κατάσταση έχει διαμορφωθεί έτσι, ώστε μόνο εμείς, οι δημοσιογράφοι με την ειλικρινή μας θέση μπορούμε να σταματήσουμε αυτό το μακελειό!»

Ακολουθεί το κείμενο από το δημοσιογράφο στη ρωσική γλώσσα: