Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ! Ράπισμα από Αμερικανο γερουσιαστή που συγχαίρει τον Ασάντ για την αντίσταση του!

τα δύο στελέχη των ανατρτών που σφαγιάσθηκαν από τους ομοιδεάτες τους 3άλλος αποκεφαλισμός

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΣΣΑΝΤ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

     Η τρομοκρατική οργάνωση παρακλάδι της al-QaidaIsis (Iσλαμικό κράτος του Ιράκ και της Ανατολής) αποκεφάλισε το δημοσιογράφο AdnaneDahmoucheSalameh στο Deirel-Zor. Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για τα κίνητρα των δραστών.

Ήταν από τους πρώτους που πολέμησαν κατά του συριακού στρατού στο Deirel-Zor πριν να εργαστεί ως δημοσιογράφος για την τακφιριστική οργάνωση «ελεύθερο Sham- Iσλαμική Συρία». Αυτός ο σφαγιασμός επέρχεται λίγες μόνο ημέρες μετά τον αποκεφαλισμό από την ίδια οργάνωση του AbouMeqdamSaraqibi στρατιωτικού στελέχους του FSA που πολέμησε στο Qalamoun και επιβεβαιώνει τον εμφύλιο σπαραγμό στις τάξεις των αναταρτών.almanar , smasyria ,alhadathnews, aksalser).Άλλες πηγές αναφέρουν ότι οι ισλαμιστές θεώρησαν ότι το θύμα ήταν Ιρακινός σιίτης πιστός στους κυβερνητικούς που είχε δισεισδύσει στις τάξεις τους.Πηγές του Reuters από την συριακή αντιπολίτευση δεν επιβεβαιώνουν την κατηγορία.

O γερουσιαστής της Virginie των ΗΠΑ RichardH. Black απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο Bacharel-Assad όπου καταγγέλει όλες αυτές τις βαρβαρότητες και ευχαρίστησε τον συριακό στρατό για τον ηρωισμό που επέδειξε στη μάχη κατά της τρομοκρατίας.Χαρακτηρίζει τους τρομοκράτες « θηριώδεις εγκληματίες πολέμου που σχετίζονται με την Αλ Κάιντα» και « μισθοφόρους που εισβάλουν στη Συρία για να σκοτώσουν το λαό της» .

δημοσιογράφος και η σφαγή του
δημοσιογράφος και η σφαγή του

« Σφαγιάζουν τους πολίτες και χρησιμοποιούν παγιδευμένα αυτοκίνητα για να σκοτώσουν γυναίκες και παιδιά.»Στη συνέχεια ευχαριστεί τον Σύριο Πρόεδρο « για τον σεβασμό που επέδειξε έναντι των διαφορετικών κοινοτήτων τη στιγμή που ένοπλοι δρουν ως κοινοί κλέφτες και εγκληματίες».Ευχήθηκε ο Συριακός Αραβικός Στρατός να συνεχίσει τις νίκες του κατά των τρομοκρατών .

« Δεν είμαι σε θέση να εξηγήσω πως οι Αμερικανοί που υπέφεραν τόσο από την al-Qaida έπεσαν στην παγίδα υποστήριξης των εξτρεμιστών αλλά γνωρίζω πολλούς αξιωματούχους στις ΗΠΑ που δεν είναι σύμφωνοι με την εκπαίδευση και τη διοχέτευση όπλων προς του τρομοκράτες που διασχίζουν τα σύνορα από Τουρκία και Ιορδανία.»Ευχαριστεί τον Συριακό Στρτό που προστατεύει δια ξηράς και αέρος τις θρησκευτικές μειονότητες που είναι εκτεθειμένες στον θανάσιμο κίνδυνο των τρομοκρατών.

200.000 Σύριοι της διασποράς θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα για τις προεδρικές της 3ης Ιουνίου σε 39 πρεσβείες του εξωτερικού ανέφερε πηγή του Υπ. Εξ.Γαλλία,Γερμανία,Βέλγιο,ΗΠΑ και κάποιες από τις χώρες του κόλπου δεν θα επιτρέψουν την διεξαγωγή ψηφοφορίας στη συριακή πρεσβεία ενώ αντίθετα Ισπανία και Ολλανδία θα στήσουν κάλπες. Al manar 27-05-2014)

η επιστολή του γερουσιαστή
η επιστολή του γερουσιαστή
ο δημοσιογραφος
ο δημοσιογραφος