Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014

Καμμένος: Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει πίσω την εθνική της κυριαρχία

kammenos-h-ellada-prepei-na-apokthsei-pisw-thn-ethnikh-ths-kyriarxia
«Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει πίσω την εθνική της ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια, πρέπει να αποκτήσει πίσω το δικαίωμα να ζει ελεύθερη», τόνισε σήμερα από τη Σητεία Λασιθίου όπου πραγματοποίησε επίσκεψη, ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στην Κρήτη ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. Όπως ανέφερε ο κ. Καμμένος, «η κυβέρνηση, ακόμα μια φορά, φέρνει ένα νέο μεσοπρόθεσμο, ένα νέο μνημόνιο. Ο κ. Σαμαράς διέψευσε ακόμα μια φορά τον εαυτό του. Ο κ. Βενιζέλος αυτοδιαψεύστηκε από τις πρωινές του δηλώσεις».
Προχωρούν, πρόσθεσε, σε περαιτέρω περικοπές των συντάξεων, όπως, άλλωστε, οι ΑΝΕΛ δηλώσαμε εδώ και τέσσερις μήνες στη Βουλή. Κόβονται οι επικουρικές συντάξεις. Ακόμα και εφημερίδες που υποστηρίζουν την κυβέρνηση κάνουν πλέον ξεκάθαρο ότι πάμε σε νέα μέτρα, σε νέα μνημόνια, σε νέα εξαθλίωση του ελληνικού λαού, είπε.
Ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι στις 18 και τις 25 Μαΐου ο ελληνικός λαός καλείται να αποφασίσει: Και κάλεσε το λαό «να ρίξει την κυβέρνηση της τρόικας, την κυβέρνηση των τραπεζιτών, την κυβέρνηση της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού, την κυβέρνηση που παραδίδει την εθνική αξιοπρέπεια, αλλά και την εθνική κυριαρχία».
Και ακόμη κάλεσε τους Έλληνες «να αντιληφθούν ότι πλέον ο συγκυβερνητικός συνεταιρισμός λειτουργεί ως υπάλληλος συμφερόντων της τρόικας και της Γερμανίας», επαναλαμβάνοντας ότι η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει πίσω το δικαίωμα να ζει ελεύθερη.


Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/347512/kammenos-h-ellada-prepei-na-apokthsei-pisw-thn-ethnikh-ths-kyriarxia#ixzz30NxeygoZ