Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ!!!!


ΑΠΙΣΤΟΙ ΘΩΜΑΔΕΣ. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΪΔΕΥΑΤΕ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΤΥΧΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΑΤΕ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΜΑΪΜΟΥ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΑΤΕ ΤΟ SUCCESS STORY ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ? Είδατε τα πλήθη ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩ, βγήκαν στις λαϊκές αγορές και ψώνιζαν ασταμάτητα? είδατε τι σπρωξίδι έπεσε από το φόβο
μην ξεπουλήσουν οι λαϊκατζήδες και δεν προλάβουν οι πολίτες να εφοδιαστούν με τα προς βρώσιν?

Ξεπούλησαν στο πιτς φυτίλι οι παραγωγοί και οι έμποροι, οι πολίτες έκαναν παραγγελίες και για την επόμενη εβδομάδα, προπληρώνοντας κιόλας, κι επειδή τους έμειναν και λεφτά στην τσέπη πήγαν και για ένα FREDO ESPRESSO.
Ολες οι ηλικίες ήταν εκεί. Μικροί μεγάλοι, γιαγιάδες παπούδες, μωρά ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ ΩΣ ΑΝΤΙΛΑΊΚΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ , ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΊΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΧΉ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙΤΕ…..
ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ…. ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΝΟ, ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΣΕ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΛΠΗΣ ΠΟΥ ΤΗ ΦΙΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ, με αναχώματα ΔΕΝΤΡΑ, ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ, ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥΣ, αυτοαποκαλούμενους αριστερούληδες που αλλοιθωρίζουν προς στις αγορές….. και κάθε είδους εμπόδια, για να προστατευτεί και να διασωθεί αυτό το βάρβαρο κοινωνικό και οικονομικό σύστημα.
ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ Η ΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΧΥΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ 8ΩΡΟ ΜΙΑΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΙΩΝΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ, ΑΣ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΜΑΣ ΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ. ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΤΙΣ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ το ΧΑΒΙΑΡΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΧΑΡΟΥΠΟΣΟΥΠΕΣ.
Κανέλλα ΚαζακοπούλουΥ.Γ. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ πρέπει να βγάλουν σε αφίσσα αυτή τη σημερινή λαϊκή έξοδο στις αγορές και να την αναρτήσουν όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλη την Ευρώπη πού έχει εκλογές, για να δούν οι΄ευρωπαίοι πολίτες πόσο πετυχημένη είναι η πολιτική του ΛΑΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ…..ειδικά στην Ελλάδα.

olympia