Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013

ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ > «Θα έρθει καιρός που θα διευθύνουν τον κόσμο τα άλαλα και τα μπάλαλα» - Παπανδρέου, Sorros και Stiglitz... χτίζουν το μέλλον της Ευρώπης!

Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο George Sorros, ο Jozeph Stiglitz και ο Kemal Dervis, συζήτησαν για «το μέλλον της Ευρώπης» μπροστά στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Columbia στη Νέα Υόρκη.
Ανέκδοτο; Όχι. Οι φοιτητές του αμερικανικού Πανεπιστημίου είχαν την «ευκαιρία» να ακούσουν τις απόψεις για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από τον πρωθυπουργό που έφερε το ΔΝΤ στην Ευρώπη και τη χώρα του σε αυτή τη θέση και από τον σύμβουλό του Stiglitz, που κατά γενική εκτίμηση ήταν ένας από αυτούς που έπεισαν τον Παπανδρέου να διαδραματίσει το διαλυτικό του ρόλο στο ευρώ.

Όσο για τον διεθνή κερδοσκόπο που συμμετείχε στο πάνελ, υπενθυμίζεται ότι μια από τις θυγατρικές των ιδρυμάτων του Sorros ήταν μεταξύ των βασικών χορηγών των oμιλιών του Αλέξη Τσίπρα στο Brookings Institute
- See more at: http://newpost.gr/post/194320/papandreoy-Sorros-kai-Stiglitz-xtizoyn-to-mellon-tis-eyropis/#sthash.aty3H6mW.dpuf

newpost