Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013

ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ "ΑΓΓΙΖΟΥΝ" ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ > Οι εισαγγελείς σήκωσαν το γάντι: Ονοματεπώνυμα πρακτόρων, εμπλοκή “συγκροτημάτων”, πολιτικών και άγνωστες πτυχές στα πορίσματα

Σε ένα ιστορικής σημασίας αφιέρωμα, τα Επίκαιρα που κυκλοφορούν επιβεβαιώνουν τα όσα γράφαμε νωρίτερα και παραθέτουν πληροφορίες που πραγματικά εξοργίζουν και τον πιο καλοπροαίρετο πολίτη αυτής της χώρας. Οι τρεις υποθέσεις συγχωνεύονται σε μία από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Η ενοποίηση και η συσχέτιση των φακέλλων τεκμηριώνει αφ’ ενός τον δόλο και στις τρεις υποθέσεις, ήτοι υποκλοπές, Δεκέμβρης 2008 και σχέδιο Πυθία, αφ’ ετέρου δίνει
συνταρακτικά στοιχεία για το παρασκήνιο. Συγκεκριμένα:


-Αναφέρονται ονόματα πρακτόρων ξένων δυνάμεων.
-Εγγραφο με το οποίο ο Παπανδρέου φέρεται να είναι ενήμερος για τον σχεδιασμό “αναβολής ή αναχαίτισης” της πολιτικής των αγωγών.
-Καταθέσεις από την Κυπριακή πλευρά με σημαντικά στοιχεία.
-Από τον Φλεβάρη του 2009 υπήρχε σήμα με αυστηρή σύσταση στον πρωθυπουργό να αποφεύγει οποιεσδήποτε μετακινήσεις, εγκλωβίζοντας τον μεταξύ Μαξίμου – Ραφήνας.
-Αναφέρονται ενδείξεις συνεργασίας “δημοσιογράφων” με ξένα κέντρα. Ξεχωρίζει ο παραλληλισμός τηλεγραφήματος που των Wikileaks που βαπτίζει για πρώτη φορά “Βούδα” τον Καραμανλή με δημοσίευμα εφημερίδας που την αμέσως επόμενη μέρα χρησιμοποιεί το ίδιο προσωνύμιο για πρώτη φορά στον τύπο. (Αυτοί που υιοθέτησαν τον εν λόγω χαρακτηρισμό, ήταν απλώς ηλίθιοι). Η πρόκληση πάντως του “Βούδα της Ραφήνας” σε συνδυασμό με το σήμα που απαγόρευε τις μετακινήσεις στον τ. πρωθυπουργό, γεννά περίεργους συνειρμούς.
-Σήματα ξένης πρεσβείας θεωρούσαν ότι η κυβέρνηση Καραμανλή θα τελείωνε στο τέλος του 2008. (Ποιοί πολιτικοί “εγκέφαλοι” είπαμε ήθελαν τα τανκς στους δρόμους τον Δεκέμβρη;)
-Εντοπισμός βόμβας σε δείπνο εφοπλιστών η οποία απομακρύνθηκε πριν το μακελειό!
-Κατάθεση – φωτιά από τον Κοραντή παρά την προσωπική του πικρία, με νέα στοιχεία.
Και πολλές ακόμα πτυχές αυτής της υπόθεσης που πρέπει να προβληματίσει κάθε Έλληνα από αυτούς που τόσα χρόνια έτρωγαν το κουτόχορτο της καθεστωτικής προπαγάνδας. Ένα σχέδιο που οδήγησε στην μεγαλύτερη ληστεία χώρας, ικανή να συγκριθεί μόνο με την μετασοβιετική λαίλαπα του Γιέλτσιν στην Ρωσία.
Το υλικό που αποκαλύπτουν τα “Επίκαιρα” αποκωδικοποιεί την αλληλουχία των εξελίξεων. Το ίδιο το περιοδικό “τολμά” να προβλέψει ενοποίηση σε επόμενο στάδιο με τις διώξεις Πεπόνη για τις καταγγελίες Ρουμελιώτη και την διόγκωση του ελλείμματος.
Αυταπάτες και αμφιβολίες τέλος. Μόνο ένας ηλίθιος θα πίστευε ότι μιλούμε περί συμπτώσεων.
Θα επανέλθουμε.