Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013

Κομμάτιασαν γιαγιά στην Φθιώτιδα > Όχι μωρέ, δεν είναι “ρατσιστικό” ούτε “σεξιστικό” το έγκλημα. - Πήραν και μια καδένα

Εκατοντάδες πλέον οι νεκρές γερόντισσες, χιλιάδες τα κρούσματα. Στην απεχθέστερη μορφή εγκλήματος που συναντάται μόνο σε χώρες υπό κατοχή. Το κράτος έχει διαλέξει ξεκάθαρα θέση. Είναι μηχανισμός εγκλήματος, γενοκτονίας και ληστείας. Η αυτοοργάνωση των πολιτών είναι η μόνη λύση απέναντι στην λαίλαπα παρακρατικού και “θεσμικού” εγκλήματος. Ίσως γι’ αυτό τρέμουν τα γεγονότα στις “Σκουριές”.

Ας μην ξεχνάμε ότι για μια καμμένη μπουλντόζα του εργολάβου, κινητοποιήθηκε όλος ο κρατικός μηχανισμός. Για αυτά τα απεχθή εγκλήματα, δεν κουνιέται φύλλο. Βοηθούν βλέπετε στην εξάπλωση της φοβίας, του τρόμου, της λαϊκής καταστολής, στοιχεία απαραίτητα για την εκποίηση ενός έθνους χωρίς αντιδράσεις. Δεν έχει καμμία σημασία η “καταγωγή” των κτηνών. Οι τσέτες δεν είναι εχθροί της ανθρωπότητας λόγω διαβατηρίου, αλλά λόγω ρόλου. Ακόμα και Έλληνες να είναι οι δράστες, δεν διαφέρουν σε τίποτα. Οι τοπικές κοινωνίες οφείλουν να τους ετνοπίσουν και να τους εξοντώσουν. Νόμος διαχρονικά στην Ελλάδα, είναι η προάσπιση της Εστίας, της γυναίκας, των γερόντων και των παιδιών. Αυτοί που βάλλονται δηλαδή από την νεοοθωμανική κρατική πολιτική και την παρακρατική λαίλαπα.

Θύμα ληστών έπεσε όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία μια ηλικιωμένη γυναίκα, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην Τραγάνα Φθιώτιδας.
Η 75χρονη γυναίκα δεν εμφανίστηκε σήμερα στο χωριό γεγονός που ανησύχησε τους γείτονές της. Το πρωί όταν μία φίλη της χτύπησε την πόρτα δεν απάντησε. Το απόγευμα, μια συγγενής της μπήκε στο σπίτι και ήρθε αντιμέτωπη με ένα τραγικό θέαμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του lamiastar.gr η γυναίκα ήταν δεμένη χειροπόδαρα με καλώδια, πεσμένη στο πάτωμα, και σκεπασμένη με το στρώμα. Το σπίτι ήταν άνω κάτω. Οι δολοφόνοι της, την είχαν ακινητοποιήσει προκειμένου να βρουν χρήματα ή χρυσαφικά.
Η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη. Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή δυναμη της αστυνομίας ενώ κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών ψάχνει το σπίτι για οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να οδηγήσει στους δράστες.