Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013

Μεγάλη επίθεση οργανώθηκε από την Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή GHS !

Μεγάλη επίθεση εξαπέλυσε η Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή GHS κατά κυβερνητικών και άλλων πολιτικών στόχων με σαφές μήνυμα.
Αναλυτικά χτυπήθηκαν τα sites, του Θεόδωρου Πάγκαλου (pangalos.gr), Μαζί τα φάγαμε (mazi-ta-fagame.gr), Άμεση Δημοκρατία (amesidimokratia.eu), Δήμος Σιθωνίας (dimossithonias.gr), Δήμος Αλμωπίας (dimosalmopias.gov.gr), όπως επίσης πριν λίγες μέρες χτυπήθηκε και το site του EKAB (ekab.gr) με μήνυμα υποστήριξης προς τους εργαζομένους και την υγεία.

Το μήνυμα στην σελίδα του Πάγκαλου και του “Μαζί τα φάγαμε”:


Hacked By…….[ Greek Hacking Scene ]


Τα έφαγες εσύ και έσκασες στην υγειά μας παχύδερμο !

Έτσι σου έμαθαν χοντρέ; Τα φάγαμε μαζί ε; Όχι χοντρομπαλά…..τα έφαγες εσύ και έσκασες μαζί με όλα τα άλλα τα λαμόγια εις βάρος του Ελληνικού υπερήφανου λαού, που τον έχετε καταντήσει να ντρέπεται να πεί πως είναι Έλληνας. Αλλά εσάς ο καημός σας είναι οι ΛΑΘΡΟμετανάστες και πώς θα τους βάλετε να σας ψηφίσουν για να μην χάσετε την καρέκλα….που μακάρι να γίνει ηλεκτρική και να ψηθείτε ζωντανοί, όπως ψήνεται τόσα χρόνια ο Ελληνικός λαός……Λοιπόν δεν το κουράζω άλλο και σας δίνω μια ευχή και κατάρα έχοντας στο πλάι μου όλη την Ελληνική νεολαία……. Στα χάπια να τα φάτε τα κλεμμένα χρήματα του Ελληνικού λαού Hacked By Παοκ, GHS.

Screenshot:

mazitafagame-pagkalos-hacked-greekhackingscene-ghs
Το μήνυμα στην σελίδα του ΕΚΑΒ:

Υποστηρίζουμε το εργατικό δυναμικό του ΕΚΑΒ. Γνωρίζουμε τις ελλείψεις προσωπικού όπως επίσης γνωρίζουμε και για τους μισθούς πείνας που παίρνετε ως αντάλλαγμα για τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Γενικώς το σύστημα υγείας και υπηρεσιών άμεσης ανάγκης και διάσωσης υπολειτουργεί με τις ελλείψεις σε υλικά να έχουν τον πρώτο λόγο και η μη επάνδρωση καίριων θέσεων, τον δεύτερο. Αυτό το κράτος αποδεδειγμένα πλέον θέλει να διαλύσει κάθε τι που προσφέρει μια σιγουριά στον απλό πολίτη, από την υγεία μέχρι και την παιδεία, η οποία αν τυχόν ποτέ δουλέψει σωστά και μορφωθούν τα νέα παιδιά όπως πρέπει, αυτό θα είναι η καταδίκη αυτού του σάπιου συστήματος. Γι’αυτό βέβαια κάνουν και τα αδύνατα δυνατά ώστε να μην μπορούν τα νέα παιδιά να μορφωθούν με σωστά ιδανικά.

Η Greek Hacking Scene υποστηρίζει το έργο σας σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάει η χώρα μας και σας καλεί να κάνετε οτι καλύτερο μπορείτε όταν σε καταστάσεις ανάγκης σας χρειαστεί ο απλός πολίτης, αλλά και να σφυρίξετε αδιάφορα όταν τυχόν σας χρειαστεί ένα καθίκι από αυτά που μας κατακλέβουν τις ζωές μας εδώ και κάποιες δεκαετίες.

Screenshot: