Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

Aλβανός ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ μαχαίρωσε ολόκληρη οικογένεια Ελλήνων

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία σε ολόκληρη τη Μαγνησία για να εντοπίσει έναν Αλβανό μαχαιροβγάλτη που κόντεψε να στείλει στον τάφο μια ολόκληρη οικογένεια, επειδή του έκαναν παρατήρηση για το θόρυβο που έκανε το μηχανάκι του. Ο αγνώστων στοιχείων αλλοδαπός περνούσε ξανά και ξανά έξω από το σπίτι της οικογένειας όπου γινόταν γλέντι για τη γιορτή του 60χρονου πατέρα. Ο ίδιος ήταν που βγήκε να του ζητήσει να μην ξαναπεράσει και ο αλλοδαπός έδειξε να συμμορφώνεται. Όμως, λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε μαζί με έναν 34χρονο ομοεθνή του κι αυτή τη φορά… κρατούσε μαχαίρι.

Ο Αλβανός άρχισε να βρίζει τον 60χρονο οικογενειάρχη και, πάνω στον καυγά, τον χτύπησε με το μαχαίρι στην κοιλιά. Η 33χρονη κόρη του έτρεξε να εμποδίσει τον δράστη να ξαναχτυπήσει τον πατέρα της, αλλά εκείνος έστρεψε το μαχαίρι εναντίον της και την τραυμάτισε και αυτήν στην κοιλιά. Το ίδιο επιχείρησε να κάνει και στον 34χρονο αδελφό της, που όμως κατάφερε να τον αφοπλίσει αφού πρώτα τραυματίστηκε και αυτός ελαφρά.

Οι δυο αλλοδαποί το έβαλαν στα πόδια και εξαφανίστηκαν, αλλά ο 34χρονος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα. Μια και δεν πήρε μέρος στη συμπλοκή, αλλά απλώς συνόδευε τον φίλο του, δεν κατηγορήθηκε για συνέργεια. Ο δράστης, όμως, κατάφερε να παραμείνει ασύλληπτος και αναζητείται. Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Φυσικά περιττό να προστεθεί πως σίγουρα και οι δύο αλβανοί ανήκουν στην περίφημη κατηγορία των "οικονομικών μεταναστών" -την κατηγορία δηλαδή που "γλείφει" μετ΄επιτάσεως όλη η αριστερά- και φυσικά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχουν έρθει... νόμιμα στη "χώρα". Προφανώς και οι δύο θα γελούν με την πραγματική ασυλία που τους παρέχεται σε αυτό το "κράτος" καθώς γνωρίζουν πολύ καλά ότι κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τους εξαναγκάσει να αποχωρήσουν από εδώ, όπως ακριβώς ήρθαν.

defencenet