Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012

Τα τάγματα ασφαλείας του ΔΝΤ ξεκίνησαν δράση και στην Ελλάδα;

Τα έχουμε γράψει από τον Δεκέμβρη του 2009. Η υπαγωγή κάθε χώρας στο ΔΝΤ, απαιτεί και τους “κόνδορες” οι οποίοι σφάζουν με ευκολία τους ντόπιους υποτελείς ώστε να τους κρατούν φοβισμένους μέσα στα άδεια τους σπίτια. Στην Ελλάδα βέβαια η κατάσταση περιπλέκεται αφού οι ισλαμοφασίστες που έδρασαν σε όλη την Βόρειο Αφρική, τώρα κομματιάζουν την Συρία. Με σαφή επόμενο στόχο την χώρα μας.


Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία γύρω στις 02:30 σήμερα τα ξημερώματα μια ομάδα δέκα περίπου πακιστανών που βρισκόταν σε δρόμο του Περιστερίου επιτέθηκε σε δύο Έλληνες που περνούσαν με τα μηχανάκια τους από το σημείο και τους τραυμάτισαν χτυπώντας τους με γροθιές, κλωτσιές και ξύλινα ρόπαλα.

Πρόκειται για μια 19χρονη γυναίκα και έναν 20χρονο άνδρα που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Αττικής. Μάλιστα η γυναίκα έχει υποστεί τραύματα στο κεφάλι και στα
δάχτυλα και κάταγμα στο δεξί της χέρι ενώ ο άνδρας έχει τραύμα στο κεφάλι.

Λίγα λεπτά αργότερα δύο από τους τρεις συλληφθέντες Πακιστανούς αντιλαμβανόμενοι τους αστυνομικούς που έτρεξαν να επέμβουν, αντιστάθηκαν, χρησιμοποιώντας σωματική βία για να αποφύγουν τη σύλληψη τους.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ξύλινα ρόπαλα.

Σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για απρόκλητες και επικίνδυνες σωματικές βλάβες, αντίσταση, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων.
olympia