Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012

Ελληνοτουρκικό πόλεμο με την εμπλοκή της Ρωσίας “βλέπει” η ρώσικη εφημερίδα Pravda

Τίτλος ανάλυσης: 2012 The Year We Entered the Tunnel (ημ/νια: 13.01.2012) > Ανάλυση για το τι έρχεται μέσα στο 2012 κάνει η Ρωσική PRAVDA και αναφέρεται σε πάρα πολλές χώρες. Μέσα σε όλες είναι και η Ελλάδα που σύμφωνα με το δημοσίευμα –που δεν σημαίνει ότι το υιοθετώ κιόλας- το πρώτο εξάμηνο του 2012 θα πέσει η σημερινή κυβέρνηση μετά από στρατιωτικό πραξικόπημα. Η χώρα θα οδηγηθεί και τυπικά σε πτώχευση και στη δραχμή. “Αμέσως θα ξεκινήσουν συνομιλίες με τη Ρωσία για ευρύτερη συμμαχία και την ανάπτυξη ρωσικών βάσεων στην Ελλάδα. Πριν αυτές ολοκληρωθούν, η Τουρκία θα επιτεθεί στην Ελλάδα ενώ παράλληλα θα ξεκινήσει πόλεμος μεταξύ Τουρκίας – Κύπρου και Τουρκίας – Ισραήλ.
Παρότι η Τουρκία θα έχει τρία ανοιχτά μέτωπα, κάποια «μεγάλη δύναμη» θα την οδηγήσει στην απόφαση να ασχοληθούν κυρίως με την Ελλάδα”. “Οι Έλληνες θα πολεμήσουν ηρωικά και όσο μπορούν. Ωστόσο οι Τούρκοι θα φτάσουν στη Θεσσαλονίκη που θα σταματήσει η προέλαση τους. Το ΝΑΤΟ και η Ε.Ε θα μείνουν αποστασιοποιημένοι. Η Τουρκία βλέποντάς το θα συνεχίσει την προέλαση προς την Κεντρική Ελλάδα, αλλά με πολύ αργότερους ρυθμούς από ότι σχεδίαζαν λόγω ότι οι Κούρδοι θα τους επιτεθούν στο εσωτερικό τους και θα αντιμετωπίζουν προβλήματα με το Ισραήλ”.

“Η Ρωσία θα παραμείνει αμέτοχη μέχρι που οι αγριότητες των Τούρκων ενάντια στους Ορθόδοξους Έλληνες θα φέρουν μεγάλες αντιδράσεις στο εσωτερικό της Ρωσίας. Ρωσική ανθρωπιστική βοήθεια θα πετάξει προς την Ελλάδα μέσω Βουλγαρίας την ώρα που η βουλγαρική κυβέρνηση θα πέφτει επίσης από στρατιωτικό πραξικόπημα”.

“Η Ρωσία θα ξεκινήσει να απειλεί ανοιχτά την Τουρκία ενώ το ΝΑΤΟ θα απειλεί τη Ρωσία να παραμείνει ουδέτερη. Ο Ρωσικός στρατός θα επιτεθεί στη Γεωργία. Η Αρμενία θα μπει στον πόλεμο στο πλάι της Ρωσίας ενώ το Αζερμπαϊτζάν στο πλάι της Τουρκίας. Σε τέσσερις μέρες η Τιφλίδα θα πέσει στα χέρια της Ρωσίας. Ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας – Τουρκίας θα έχει ήδη ξεκινήσει…”

“Το ΝΑΤΟ θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία στη Μαύρη Θάλασσα και θα ηττηθεί. Η εξέλιξη αυτή θα βάλει στον πόλεμο την Ουκρανία στο πλάι της Ρωσίας. Τέλη του 2012 η Τουρκία θα έχει χάσει τον έλεγχο στο βόρειο Ισραήλ, ενώ θα έχουν χάσει και το μισό ανατολικό μέρος της χώρας τους από Αρμένιους και Κούρδους. Θα αποσυρθούν από την Κεντρική Ελλάδα αλλά θα συνεχίσουν να κρατούν τη Θεσσαλονίκη ενώ θα δέχονται μαζικές επιθέσεις (στη Θεσσαλονίκη) από Βούλγαρους και Σέρβους. Την ίδια περίοδο θα χάσουν ολόκληρη την Κύπρο. Η καταστροφή της Τουρκίας θα έρθει το πρώτο εξάμηνο του 2013 με την κατάληψη της Κωνσταντινούπολης από τους Ρώσους”. “Η Τουρκία θα διαλυθεί ως κράτος και θα χωριστεί σε τρία μέρη: Το ένα μέρος θα το πάρουν οι Έλληνες (Βυζάντιο), το άλλο οι Αρμένιοι και το τρίτο οι Κούρδοι”.

GEOPOLITICS & DAILY NEWS