Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011

Σενάρια αποπροσανατολισμού απο ξένες υπηρεσιές - Αλωνίζουν οι ξένοι πράκτορες μέσα στην Ελλάδα κι οι δικοί μας "κυνηγούν" Ευέλπιδες!

Συναγερμός από την ΕΥΠ...
Από τη "δεσποινίδα Κατεχάκη" και όχι από το ΓΕΣ πληροφορήθηκε ο Δ. Αβραμόπουλος για την απριλιανή εκτροπή στη Σχολή Ευελπίδων ανήμερα της γιορτής του Πολυτεχνείου. Το μεσημέρι της Παρασκευής τον επισκέφθηκε αιφνιδίως στο γραφείο του ο Κ. Μπίκας, διοικητής της ΕΥΠ, και αφού του κατέθεσε τις πληροφορίες που είχε, σήμανε συναγερμός στο Πεντάγωνο και άρχισαν να τρέχουν οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ.

...Ο "Βελισάριος"
Ο Κ. Μπίκας είχε πρωτοακούσει για τη δράση των "σταγονιδίων" στο στράτευμα ένα μαγιάτικο βράδυ στην ταράτσα κεντρικού αθηναϊκού ξενοδοχείου, ενώ ήταν παρέα με τον Μ. Χρυσοχοΐδη και τις συζύγους τους. Εκείνη τη βραδιά ξαφνικά "εισέβαλε" στην παρέα τους ο "Βελισάριος" που επί χρόνια παρακολουθούσε τα "σταγονίδια" στο στράτευμα. Και ήταν επίμονος ο μπαγάσας. Προσπαθούσε να τους πείσει ότι με βάση τα στοιχεία που έχει συλλέξει από το 1974 έως το 1987, εξακολουθούν να υπάρχουν εν ενεργεία "σταγονίδια" στο στράτευμα και μάλιστα σε θέσεις-κλειδιά!!! Στην αρχή η ομήγυρη έδειχνε μια δυσπιστία, να όμως που λίγους μήνες μετά η ίδια η ζωή ήρθε να επιβεβαιώσει τον "Βελισάριο", κάνοντας τον διοικητή της ΕΥΠ να τρέχει και να μη φτάνει...

Από το "΄΄Εθνος"