Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011

Λουξεμβούργου συνέχεια. Οι Rothchilds και ο φιλελληνισμός.

Από τον Πόρτα – Πόρτα > “Συμβουλοι” Αποκρατικοποιησεων
2. ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ( ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ! )
- Επισυναπτω την μπροσουρα της Rothchild !!! χαχαχα στην οποία διαφημισει το Λουξεμβουργο! για το Ειδικο Φορολογικο του Καθεστως ! ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ!
(με γραφεια Κολωνακι!)
ΟΛΑ αυτα τα παληκαρια
α. θα εχουν ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ !!!
β. θα υπογραψουν συμβαση εχεμυθειας ????? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΑΝ ΠΑΡΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ????? χαχαχααααα (εγω θα τους εβαζα 1δις Ευρω τον καθεναν!)

3. Εχουμε το ΤΑΜΕΙΟ TREUHAND ΕΛΛΑΔΑ S.A. σε συνδυασμό με τα πιο πάνω και τα αποκάτω !!!

3.1. Στον Εφαρμοστικο προβλεπεται συνβαση εχεμυθειας με τα 2 μελη των Δανειστων στο ΔΣ και με τα 4 μελη της Γνωμοδοτικης Επιτροπης ! ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΔΩ !!!…

Επελέγησαν οι σύμβουλοι αποκρατικοποιήσεων ( Μαιος 2011 !! )

Επελέγησαν από την διυπουργική επιτροπή οι σύμβουλοι για την προώθηση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων.

Επελέγησαν από την διυπουργική επιτροπή οι σύμβουλοι για την προώθηση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων.
Οι αποφάσεις της διυπουργικής επιτροπής, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, αφορούν τα εξής:
-Οργανισμό Προγνώσεων Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΟΠΑΠ): Για την επέκταση της διάρκειας της σύμβασης με το Δημόσιο, καθώς και για τη διερεύνηση της δυνατότητας πώλησης της συμμετοχής του Δημοσίου στον ΟΠΑΠ, επιλέγονται οι χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι Deutsche Bank AG London Branch και Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ΑΕ.

-Κρατικά Λαχεία: Για την εισφορά των δικαιωμάτων του Δημοσίου επί των κρατικών λαχείων, σε εταιρία που θα συσταθεί, καθώς και την αξιοποίηση της συμμετοχής του Δημοσίου στην εταιρία αυτή, επιλέγονται οι χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι Credit Suisse και Eurobank EFG Equities.

-Οργανισμό Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος (ΟΔΙΕ): Για τη διερεύνηση της δυνατότητας πώλησης της συμμετοχής του Δημοσίου στον ΟΔΙΕ, επιλέγονται οι χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι Εμπορική Τράπεζα της Ελλάδος ΑΕ και Credit Agricole CIB.

-Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ): Για τη διερεύνηση της δυνατότητας πώλησης μετοχών του Δημοσίου στην ΕΛΒΟ, επιλέγονται οι χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι Societe Generale – Γενική Finance AE.

-Ελληνικοί Αυτοκινητόδρομοι ΑΕ: Για τη διερεύνηση της δυνατότητας αξιοποίησης της συμμετοχής του Δημοσίου στην υπό σύσταση εταιρία, στην οποία θα μεταβιβαστούν τα δικαιώματά του, που απορρέουν από τις συμβάσεις παραχώρησης με τις εταιρίες ΜΩΡΕΑΣ ΑΕ, ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΕ, ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΕ, ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ και ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΕ, καθώς και τυχόν λοιπά δικαιώματα που θα προκύψουν από την ανάθεση συμβάσεων παραχώρησης από το Δημόσιο επί λοιπών αυτοκινητοδρόμων και μεταφορικών υποδομών της χώρας, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων επί της Εγνατίας Οδού, επιλέγονται οι χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι Ernst & Young, Rothschild & Sons LTD και Barclays Bank PLC.

-Κοίτασμα Φυσικού Αερίου “Νότια Καβάλα”: Για τη διερεύνηση της δυνατότητας πώλησης μετοχών του Δημοσίου σε εταιρία, στην οποία θα εισφερθούν τα δικαιώματά του επί του κοιτάσματος φυσικού αερίου “Νότια Καβάλα”, επιλέγονται οι χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι HSBC Bank PLC και EFG Eurobank Equities AE.

-Φάσμα Συχνοτήτων: Για την αξιοποίηση των δικαιωμάτων του Δημοσίου επί του φάσματος συχνοτήτων, επιλέγονται οι τεχνικοί σύμβουλοι Analysys Mason Limited και Aegis Systems LTD.

Ακίνητα
-Ακίνητα: Για την αξιοποίηση των δικαιωμάτων του Δημοσίου σε ακίνητα, αποφασίστηκε να συσταθούν μία ή περισσότερες εταιρίες, στις οποίες θα εισφερθούν τα δικαιώματα επί ακινήτων και, παράλληλα, να διερευνηθεί κάθε δυνατότητα και εναλλακτικοί τρόποι αξιοποίησής τους από τις εταιρείες αυτές, καθώς και από τις υφιστάμενες εταιρείες διαχείρισης ακινήτων του Δημοσίου. Το έργο αυτό θα συμπεριλάβει την καταγραφή, αποτύπωση και καταμέτρηση των ακινήτων των υπουργείων και εποπτευομένων φορέων τους, τον προσδιορισμό του ιδιοκτησιακού και νομικού καθεστώτος τους, καθώς και τις επιτρεπόμενες και επιθυμητές χρήσεις, όπως επίσης και τον προσδιορισμό του χρονικού ορίζοντα και των προϋποθέσεων (περιλαμβανομένων τυχόν θεσμικών παρεμβάσεων), προκειμένου να καταστούν ώριμα προς αξιοποίηση.

-Για τον σκοπό αυτόν, επιλέγονται οι χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε., Alpha Bank ΑΕ, Eurobank EFG Equities Α.Ε., Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδος ΑΕ, Εμπορική Τράπεζα της Ελλάδος ΑΕ, Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ΑΤΕ, Τράπεζα Αττικής ΑΕ και Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος ΑΕ. Συντονίστρια του έργου θα είναι η Εθνική Τράπεζα.

-Σημειώνεται ότι βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, με την επιλογή των συμβούλων, ένα πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, που αφορά στα εξής:

-Ελληνικό ΑΕ: Για τη διερεύνηση της δυνατότητας αξιοποίησης των δικαιωμάτων του Δημοσίου επί του ακινήτου στον χώρο του πρώην Αεροδρομίου Αθηνών στο Ελληνικό, έχουν επιλεγεί οι χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι Citigroup Global Markets Limited και Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. και ο τεχνικός σύμβουλος Βarcelona Strategical Urban Systems, AIE.

-4 Αεροσκάφη AIRBUS: Σε εξέλιξη βρίσκεται ο διαγωνισμός για την πώληση 4 αεροσκαφών Airbus A340, με χρηματοοικονομικό σύμβουλο για το Δημόσιο τη Lazard.

-Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ): Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο της αναδιάρθρωσης του ομίλου εταιριών του ΟΣΕ, καθώς και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με χρηματοοικονομικό σύμβουλο για το Δημόσιο την PWC.

-Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ): Το Δημόσιο έχει προσλάβει τις τράπεζες UBS, Rothschild και Alpha Bank, ως χρηματοοικονομικούς συμβούλους για τη διερεύνηση της δυνατότητας πώλησης μετοχών της εταιρίας κυριότητάς του σε ιδιώτες επενδυτές.

-Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ): Για τη διερεύνηση της δυνατότητας πώλησης μετοχών του Δημοσίου στην ΕΑΣ, ενεργεί ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος η KMPG.

-Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (ΤΠΔ): Το Δημόσιο έχει αναθέσει στη Lazard τον ρόλο του χρηματοοικονομικού του συμβούλου για το διαχωρισμό των εμπορικών από τις λοιπές δραστηριότητες του ΤΠΔ και την αξιοποίησή τους.

-Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (ΔΑΑ): Το Δημόσιο έχει προσλάβει την BNP Paribas και την Εθνική Τράπεζα ως χρηματοοικονομικούς συμβούλους, για την επέκταση της διάρκειας της υφιστάμενης σύμβασης διαχείρισης του αεροδρομίου, καθώς και την πώληση ποσοστού των μετοχών που κατέχει.

ΠΠ - olympia