Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ κ. ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Όλοι διαισθανόμασταν ότι κάτι δεν πήγε καλά στις Εκλογές του 2009. Ο πρώην πρωθυπουργός φάνηκε ότι παρέδωσε αμαχητί τον αγώνα. Όλοι υποψιαζόμασταν ότι κάτι δεν ξέραμε. Είχαν προηγηθεί οι σωστές κατά τη γνώμη μου στρατηγικές κινήσεις του αγωγού Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, η πρόσκληση της Κίνας στο λιμάνι του Πειραιά, το όχι στο θέμα των Σκοπίων, ο νόμος περί Βασικού Μετόχου και μερικές ακόμα αποφάσεις (δείτε εδώ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ; ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ; (NETAKIAS) 16-06-11).


Έτσι ακολούθησαν οι φωτιές του 2007 (δείτε εδώ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΣΕΞ, ΓΑΜΟΥΣ, ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΟΥΣ (TAXALIA) 11-10-10), το κάψιμο της Αθήνας το 2008 (δείτε εδώ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΥΣ ”ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008! (OLYMPIA) 07-07-11), το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου κτλ.


Πρόσφατα αποκαλύφθηκαν ακόμα περισσότερα, όπως μπορείτε να δείτε στα παρακάτω αποκαλυπτικά άρθρα :

Και έρχομαι τώρα στο δια ταύτα :

Εγώ παραδέχομαι ότι όντως με αρκετές αποφάσεις του, μπορεί και μάλλον έθιξε τεράστια συμφέροντα.

Επίσης, δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τις αποκαλύψεις που έκαναν πρόσφατα τα “ΕΠΙΚΑΙΡΑ”.

Και ρωτάω : Ε, και;;…

Ήταν αυτός λόγος να τα παρατήσει και να παραδώσει στο έλεος των Διεθνών Τοκογλύφων όλους τους Έλληνες;

Δηλαδή βαραίνει περισσότερο στη ζυγαριά η δική του οικογένεια από τη δική μου, τα δικά του παιδιά από τα παιδιά όσων οδηγήθηκαν στην απόγνωση και αυτοκτόνησαν μέχρι σήμερα και που ελπίζω να μην ακολουθήσουν κι άλλοι;

Βαραίνει περισσότερο η δική του ζωή από τη ζωή του οποιουδήποτε φαντάρου που αν γίνει κάτι θα πάει στην πρώτη γραμμή και θα προτάξει τα στήθη του στον εχθρό;

ΣΑΦΩΣ ΟΧΙ

Τι περιμένει ένας λαός από έναν ηγέτη; Τι περιμένει ένας λαός από τον κάθε Κώστα Καραμανλή και Γιώργο Παπανδρέου και όποιος στο διάολο ακολουθήσει μετά από αυτούς, αλλά και από όσους προηγήθηκαν ήδη; Γιατί τους πλήρωνε και τους πληρώνει με τον ιδρώτα και το αίμα του;

Περιμένει να βγουν και να πουν αλήθειες, όσο βαριές και επικίνδυνες μπορεί να είναι αυτές, για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Τότε ο λαός από μόνος του θα έθετε τους ίδιους και τις οικογένειές τους πάνω από τις δικές του και θα έβαζε τα στήθια του μπροστά για να τους προστατέψει.

Αν δεν μπορούν να κάνουν κάτι τόσο απλό, θα έπρεπε να κάτσει ο μεν ένας να παίζει Playstation τρώγοντας σουβλάκια στη Ραφήνα και ο άλλος να κάνει κανώ και ας έφτανε κωπηλατώντας μέχρι τη Μινεσότα.

Τέτοιους ηγέτες δεν τους χρειαστήκαμε και δεν θα τους χρειαστούμε ποτέ.

Ο Μέγας Αλέξανδρος έφτασε μέχρι την Ινδία γιατί ήταν στην πρώτη γραμμή μαζί με τον απλό στρατιώτη του.

Ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος έμεινε στην Ιστορία γιατί υπερασπίστηκε την Βασιλεύουσα μέχρι θανάτου μαζί με τους στρατιώτες του και τον απλό κόσμο. Θαυμάστε την απάντηση που έδωσε στον Μεχμέτ τον Καταστροφέα «Το δε την πόλιν σοι δούναι ούτ’ εμόν εστίν, ούτ’ άλλου των κατοικούντων εν ταύτη. Κοινή γαρ γνώμη πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν και ου φεισόμεθα της ζωής ημών» (ΤΟ ΑΒΑΣΙΛΕΥΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ… (OLYMPIA) 29-05-11)

Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ο Οδυσσέας Ανδρούτσος, ο Νικηταράς ο Τουρκοφάγος και τόσοι άλλοι ήρωες του 1821 έμειναν στην Ιστορία σαν ήρωες, γιατί ήταν στην πρώτη γραμμή με το λαό και τους στρατιώτες τους.

Τέτοιους ηγέτες θέλουμε για να μας οδηγήσουν μπροστά. Υπάρχει κανείς, έστω κι ένας;