Κυριακή, 24 Ιουλίου 2011

Ο Παπουτσής έστειλε την αντιτρομοκρατική στην Σεμίνα...Μετα την Επιστολη της για τον δολοφονο του Σωκρατη…

Η Σεμίνα δηλώνει όμως ότι δεν θα αποκαλύψει το όνομα του δολοφόνου!Αρχίζουμε πραγματικά να γινόμαστε έξω φρενών και με τους δύο. Γιατί τώρα κυρία Διγενή, μετά την αλληλεγγύη που σου έδειξε το διαδίκτυο και την κατακραυγή του Παπουτσή, ΟΦΕΙΛΕΙΣ να μιλήσεις. Να επιστρέψεις σε αυτή την πατρίδα κάτι, από τα τόσα που σου έχει δώσει. Διότι και τον Παπουτσή αλλά και ΕΣΕΝΑ, σας ταίζει αυτή η πατρίδα τόσα χρόνια. Εσείς όμως την αφήνετε έρμαιο του ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ των ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ που σας κρατά τόσα χρόνια στην εξουσία.

Διαβάστε:
ΑΝΟΙΧΤΉ ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΝΟ 2 ΣΤΟΝ ΧΡΉΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΉ ΚΑΙ Η ΕΠΊΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΉΣ ΣΠΊΤΙ ΜΟΥ

Αγαπητέ Χρήστο,
αναρωτιέμαι γιατί αποφάσισες να ταλαιπωρήσεις τόσο κόσμο καλοκαιριάτικα, αντί να σηκώσεις ένα τηλέφωνο και να μου απαντήσεις σε όσα σε ρώτησα ή να μου ζητήσεις -έστω- το λόγο… Παλαιότερα το έκανες και μάλιστα με άμεσο και ευγενικό τρόπο… Τόσες δεκαετίες φερόσουν έτσι, γιατί ξαφνικά άλλαξες;
Την προηγούμενη επιστολή την έστειλα σε σένα κι από σένα περίμενα μια απάντηση.Αντί γι’ αυτό μου τηλεφώνησε χθες ο αστυνομικός υποδιευθυντής κ. Κ. Παπαθανασάκης της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, να με καλέσει για ένορκη μαρτυρική κατάθεση, σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας Γκιόλια. Λίγη ώρα μετά το τηλεφώνημά του, δύο άντρες με μαύρα, ντάλα μεσημέρι στις 2.30, ήλθαν σπίτι μου για τα περαιτέρω.
Και επανέρχομαι.
Γιατί τους ταλαιπωρείς όλους αυτούς τους ανθρώπους και δε βγαίνεις να πεις κάτι εσύ; Εσύ είσαι ο υπουργός, εσύ κάνεις τις έρευνες, εσύ οφείλεις να ξέρεις, εσύ πρέπει να κινήσεις γη και ουρανό, να βρεις την άκρη. εσένα περιμένουμε να μας πεις. Γι αυτό είσαι εκεί.
Χρήστο, εδώ και καιρό, είσαι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη (πολλοί σε αποκαλούν καιΥπουργό ΠΡΟ ΠΟ, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας) και τα μόνα για τα οποία σε συζητάει ο κόσμος, είναι αυτά για τα οποία δεν θα ευχόταν κανείς να τον συζητάνε (Η υπόθεση ”Σάμινα”, τα αιματηρά επεισόδια στο Σύνταγμα, οι ανεκδιήγητες δηλώσεις μετά και και…)
Αυτές οι πόζες με τα σηκωμένα μανίκια στη φωτογραφία, που σημειολογικά παραπέμπουν σε δουλευτή πολιτικό, σε συνδυασμό με το χρόνιο, όλο σημασία, ανθυπομειδίαμα, πες στον ίματζ μέικερ σου, όχι μόνο δεν πείθουν κανένα, αλλά βγάζουν και γέλιο.
Λοιπόν, εγώ θα πάω στην Αντιτρομοκρατική και στον κ.Παπαθανασάκη, (αφού έτσι το κανόνισες, αλλά μην φανταστείς ότι με φοβερίζεις με κάτι τέτοιο), για να του πω όμως, αυτά που θα του έλεγε ο κάθε πολίτης αυτής της χώρας.
Οφείλεις να ξέρεις Υπουργέ Χρήστο, την αλήθεια για την υπόθεση Γκιόλια,
γιατί αν δεν ξέρεις μετά από ένα χρόνο, κάτι δεν πάει καλά με σένα.