Σάββατο, 28 Μαΐου 2011

Αγανακτισμένοι Έλληνες στρατιωτικοί

Εκατοντάδες Έλληνες «εν ενεργεία» στρατιωτικοί, όλων των βαθμών, Κλάδων, Όπλων και προελεύσεως, ανταποκρινόμενοι στην αυθόρμητη κλήση για προσκλητήριο, βρέθηκαν... τις προηγούμενες ημέρες στους προκαθορισμένους χώρους, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν από ανώνυμους αγανακτισμένους πολίτες. Με περίσσια αισθήματα αγανάκτησης και αδικίας, ένοιωσαν πρωτόγνωρα συναισθήματα όταν πλάι - πλάι και χέρι - χέρι με χιλιάδες Έλληνες πολίτες δήλωσαν «παρών» σε μια άνιση μάχη που διεξάγεται στη Χώρα μας το τελευταίο διάστημα, χωρίς να γνωρίζουν, καν, ποιες είναι οι πραγματικές εχθρικές και ποιες οι πραγματικές φίλιες δυνάμεις.


Αναπόσπαστο κομμάτι του Ελληνικού λαού οι Έλληνες στρατιωτικοί, με τα ίδια βιώματα όπως χιλιάδες συμπολίτες τους, με τις ίδιες ανησυχίες και τα ίδια ερωτήματα, ενώθηκαν μαζί τους σε ένα ανθρώπινο αυθόρμητο ποτάμι που αρχίζει να «φουσκώνει».
Στις συζητήσεις που έλαβαν χώρα στις εκδηλώσεις οι Έλληνες στρατιωτικοί είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, σκέψεις, ιδέες και προτάσεις με τους συμπολίτες τους. Να τους δώσουν να καταλάβουν ότι τίποτα το διαφορετικό δεν είναι από αυτούς. Υφίστανται ακριβώς την ίδια (αν όχι μεγαλύτερη) επίθεση και βρίσκονται στο ίδιο πλευρό της μάχης.
Αισθάνθηκαν οικείοι με την αγάπη που εισέπραξαν και εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους σε όλους τους συμπολίτες τους που άνοιξαν την καρδιά τους.
Δήλωσαν με κάθε δύναμη της ψυχής τους, με όλη την ένταση, τον πρέποντα τόνο και το ύφος της φωνής που αρμόζει στις περιστάσεις, ότι έχουν μνήμη, δεν ξεχνούν, κρίνουν και αποφασίζουν όπως χιλιάδες ανώνυμοι Έλληνες συμπολίτες τους.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Τσουκαράκης Ανέστης
Αντισυνταγματάρχης (ΣΔΓ)

Ο Γεν. Γραμματέας
Τσάκαλος Αναστάσιος
Επικελευστής ΕΜΘ (ΜΗΧ)

kranosgr