Κυριακή, 29 Μαΐου 2011

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ!


Εδω υπάρχουν κάποιες σοκαριστικές πληροφορίες σχετικά με το πως Εβραίοι ραββίνοι κακοποιούν παιδιά. Ο Yehuda Nussbaum(αυτός με τα "tatoo" στην πιο πανω photo),ελεγκτής "Shatnez"(μια εντολή απο τις γραφές των Εβραίων που τους λέει να μην βάζουν πάνω τους μαλλί και λινό) και παιδεραστής,έχει ακόμη επαφές με παιδιά στο Μπρούκλυν.

Η υπόθεση του ραββίνου Elior Chen

Ο ραββίνος Elior Chen και οι ακόλουθοί του είναι ύποπτοι για σοβαρή κακοποίηση δύο παιδιών,3 και 4 ετών αντίστοιχα,που κτυπήθηκαν άγρια με σφυριά,μαχαίρια και άλλα εργαλεία για μήνες μέχρις ότου το μικρότερο παιδί έχασε τις αισθήσεις του τον προηγούμενο μήνα.

Ραββίνος Jerry Brauner (AKA: Yechiel Brauner) Εχει καταδικαστεί με κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση-1ου βαθμού και 3ου :Θέμα άλλο ένα πρόσωπο για σεξουαλική επαφή χωρίς συναίνεση.Η ποινή του ήταν 11 χρόνια.Ο Brauner είναι σε ειδικό πρόγραμμα απο το 2002 γιατί κακοποίησε σεξουαλικά ένα 15χρονο αγόρι.Η υπόθεση του ραββίνου Ephraim F. Shapiro


Εχει κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση πολλών παιδιών για πάνω απο 50 χρόνια.


Η υπόθεση του Shlomo Aviner


Κακοποιούσε σεξουαλικά γυναίκες


Η υπόθεση του ραββίνου Lewis Brenner


Εχει καταδικαστεί για κακοποίηση παιδιών.Η πραγματικές κατηγορίες περιλαμβάνουν 14 κατηγορίες σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου με σοδομισμό και κακοποίηση που έθετε σε κίνδυνο την υγεία του παιδιού.Συμφώνησε να καταθέσει ένοχος για μια απο τις κατηγορίες για σοδομισμό,κακοποίηση 3ου βαθμού σε αντάλλαγμα με φυλάκιση 5 χρόνων.

Κρίσιμη ερώτηση:
Οταν κάποιος χριστιανός ιερέας κακοποιήσει σεξουαλικά παιδί γίνεται χαμός σε όλα τα κανάλια της υφηλίου και κτυπιέται ο θεσμός της εκκλησίας ανελέητα(και είναι σωστό να τιμωρείται ο ιερέας που διέπραξε το έγκλημα).
Σε περίπτωση που διαπράξει το ίδιο και χειρότερο έγκλημα Εβραίος ραββίνος τότε το θέμα δεν παίρνει ποτε μεγάλη δημοσιότητα.
Γιατί άραγε;
To be continued...
antipliroforisi