Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2010

Οι δυο μυστήριοι Αμερικανοί που καταζητούνται από τις Ελληνικές αρχές πολύ πιθανό να είναι στην βάση της Σούδας. Μην μου πείτε οτι δεν υπάρχει κλιμάκιο της CIA μέσα στην βάση της Σούδας; Ειδικά σ' αυτό το στρατηγικό νησί της Κρήτης...


Ενώπιον των ανακριτικών αρχών αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα οι τρεις συλληφθέντες που φέρονται να εμπλέκονται στη διπλή εμπρηστική επίθεση σε βάρος της Εβραϊκής Συναγωγής των Χανίων. Πρόκειται για έναν 24χρονο Hρακλειώτη και δύο Βρετανούς, ηλικίας 33 και 23 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την κακουργηματική κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό τη διάπραξη αξιόποινων αδικημάτων. Την ίδια ώρα οι Αρχές Ασφαλείας των Χανίων σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες συνεχίζουν τις έρευνες για την ταυτοποίηση των δύο... μυστηριωδών Αμερικανών, που φέρονται να συμμετείχαν στο πρώτο χτύπημα κατά της Συναγωγής, στις 5 Ιανουαρίου.


Η Αστυνομία πιθανολογεί ότι οι δύο Αμερικανοί έχουν φύγει από το νησί. Στην εξιχνίαση οδήγησε τις διωκτικές Αρχές ο νεαρός Ηρακλειώτης. Ο νεαρός είναι ο μόνος που έχει ομολογήσει, περιγράφοντας μάλιστα με κάθε λεπτομέρεια το σχέδιο δράσης των συγκατηγορουμένων του.

ΕΘΝΟΣ