Τα Κέντρα του παγκόσμιου διεθνισμού, που βιάζουν ασύστολα τη συλλογική αυτοσυνειδησία είναι τα εξής πέντε:
Α) Η Ιερουσαλήμ, η οποία είναι, όχι μόνο το θρησκευτικό Κέντρο του Ιουδαϊσμού, αλλά και η πόλη που αποτελεί το κέντρο του κόσμου, ο οποίος (κόσμος) ενώνεται με το θεό.
Β) Η Ρώμη, η οποία είναι, όχι μόνο το θρησκευτικό Κέντρο του Ρωμαιοκαθολικισμού, αλλά και η πόλη που αποτελεί το κέντρο του κόσμου.
Γ) Η Μόσχα, η «Τρίτη Ρώμη», η οποία, κατά την Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία, αποτελεί το θρησκευτικό Κέντρο, όχι μόνο της Ρωσίας, αλλά και της Χριστιανοσύνης συνολικά.
Δ) Η Μέκκα, η οποία είναι το θρησκευτικό κέντρο του Ισλάμ, που ταυτόχρονα αποτελεί και την Ιερή Πόλη- κέντρο του παγκόσμιου Ισλαμισμού- μουσουλμανισμού.Απ' αυτά τα τέσσερα κέντρα, που δεν είναι απλά θρησκευτικά, αλλά ταυτόχρονα πολιτικά και οικονομικά, ποδηγετείται ο κόσμος σήμερα, που το καθένα απ' αυτά θέλει να επικρατήσει και εξουσιαστικά όλου του κόσμου, με επιδίωξή τους τον διεθνισμό -οικουμενισμό.
Άλλος ένας “ευαίσθητος” εργοδότης! Ο Κωστόπουλος θεωρεί τους εργαζόμενους
“τσιμπούρια στον σβέρκο του”!!!
-
Οι εργαζόμενοι στην ΙΜΑΚΟ καταγγέλλουν τον Πέτρο Κωστόπουλο...
“Στην ΙΜΑΚΟ είμαστε απλήρωτοι για περισσότερο από τρεις μήνες. Παρά τις
διαρκείς ενοχλήσει...
Πριν από 33 δευτερόλεπτα















































