Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2009

Θωμάς Σάρας: "η ταινία περνάει πολύ καλά το μήνυμά της"...Ντροπή σου μέγα προδότη! Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί σαν κι εσένα που λέγονται "Έλληνες"!


Όσοι παρακολουθούν ενδελεχώς και από κοντά την πορεία των εθνικών μας θεμάτων γνωρίζουν ότι ο προσεχής Δεκέμβριος(09) αναμένεται να είναι άλλος ένας ακόμα κρίσιμος και καθοριστικός μήνας -σκληρών διπλωματικών και πολιτικών διαπραγματεύεων- στην πορεία και οριστική έκβαση του ζητήματος της ονομασίας των Σκοπίων. Έρχεται η κρίσιμη διάσκεψη στην Ε.Ε. για την εισδοχή των γειτόνων μας στην Ε.Ε. και φυσικά οι πιέσεις των Αμερικανών αυτή την φορά -μετά το βέτο της Ελλάδας και του Κώστα Καραμανλή στο Βουκουρέστι- θα ενταθούν εν όψει και της Συνόδου του ΝΑΤΟ για την ένταξη των Σκοπίων στην βορειοατλανιστική συμμαχία. Τα σκόπια, από την πλευρά τους στην προσπάθεια τους να επηρεάσουν τη διεθνή κοινή γνώμη και τους πολιτικούς ηγέτες των χωρών μελών της Ε.Ε. αλλά και του ΝΑΤΟ χρησιμοποιούν ως γνωστόν εδώ και χρόνια κάθε μέσο(θεμιτό και αθέμιτο).
Αυτή την φορά ένα από τα όπλα που ρίχνουν στην μάχη των εντυπώσεων και της σκληρής προπαγάνδας είναι η προκλητική και υβριστική ταινία "a name is a name". Μια ταινία για την οποία η Ελλάδα δεν πρέπει να παραμείνει απλός θεατής και παρατηρητής αλλά να πάρει επίσημα θέση και να την καταγγείλει!

Για το θέμα ήδη έχουμε γράψει αναλυτικό ρεπορτάζ προσθέσοντας μια σειρά νέων αποκαλυπτικών στοιχείων στα όσα ήδη άλλα αξιόπιστα και έγκυρα ηλεκτονικά ΜΜΕ είχαν καταγράψει. Οι σκοπιανοί από την πλευρά τους όπως προκύπτει από το συνεχές ρεπορτάζ μας καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια να προβληθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες του κόσμου και κυρίως στην Αμερική και στην Ευρώπη σε μεγάλες αίθουσες, το γιατί δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε είναι προφανές... Αυτό όμως που δεν είναι ούτε αυτονόητο ούτε προφανές είναι η είδηση που σήμερα δημοσιοποιούμε και μας αφορά άμεσα όλους μας!
Η είδηση και το ρεπορτάζ που σήμερα αποκαλύπτουμε και ήδη προαναγγείλαμε είναι εξίσου ιδιαίτερης σοβαρότοτητας και αφορά όλους εμάς! Όλους εκείνους που χωρίς ιδιοτέλεια εργαζόμαστε κυρίως στον χώρο της ενημέρωσης και πρωτίστως όλους εκείνους που διατηρούν blog προσωπικά ή κοινωνικά και πρώτα και πάνω από όλα όλο αυτό τον κόσμο που ανιδιοτελώς ξενυχτά στο διαδίκτυο γιατί αγαπά την Ελλάδα. Γιατί αγαπά το έθνος μας. Γιατί σέβεται την ιστορία μας! Πρόκειται για την τουλάχιστον σκοτεινή περίεργη αν όχι ύποπτη συμπεριφορά του κ. Θωμά Σάρα εκδότη της μηνιαίας εφημερίδας ΠΑΤΡΙΔΕΣ στο τορόντο του Καναδά ο οποίος στις 15 Οκτωρβίου 2009 «βρέθηκε»(;) στο αυτοαποκαλούμενο «μακεδονικό φεστιβάλ» να κάνει δηλώσεις επιδοκιμασίας υπέρ της γνωστής προπαγανδιστικής εναντίον της Ελλάδας ταινίας των Σκοπιανών "a name is a name"!

συνέχεια εδώ , αλλά διαβάστε και εδώ