Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2009

Διαβάστε πόσο ανώδυνα προσπαθούν να "περάσουν" την σύλληψη του ανθέλληνα και προδότη Στοίδη Νικόλαου του Μιχαήλ!!!

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
Η κεκαλλυμένη και "χαλαρή" είδηση όπως την "τσιμπίσαμε" στο διαδίκτυο...

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!
Συνελήφθη 61χρονος με αρχαία και όπλα
Προσωπικά δεδομένα, ανθρώπινα οστά , όπλα και αρχαία αντικείμενα φέρεται ότι κατείχε 61χρόνος που συνελήφθη από αστυνομικούς στην Έδεσσα Πέλλας. Αστυνομικοί της Ασφάλειας πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του παραπάνω και κατάσχεσαν: Ένα πιστόλι των 7,62 χιλιοστών , ένα κυνηγητικό όπλο, ένα αεροβόλο όπλο, πλήθος φυσιγγίων διαφόρων τύπων , ένας εκρηκτικός μηχανισμός αποτελούμενος από δυναμίτη, πέντε μαχαίρια διαφόρων διαστάσεων , ένα ξίφος, 17 κροτίδες , μία ξύλινη ράβδος, τρία ανθρώπινα οστά κρανίου , ένα αρχαίο χάλκινο νόμισμα , τμήμα επιτύμβιου σταυρού βυζαντινής περιόδου , μία επιτύμβια μαρμάρινη πλάκα από την εποχή της τουρκοκρατίας, καθώς και μία κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή με πλήθος αρχείων που εμπίπτουν στο νόμο περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Ελευθεροτυπία

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΣΧΕΤΗ!!!
Συνελήφθη 61χρονος με αρχαία και όπλα στη Θεσσαλονίκη
Συνελήφθη από αστυνομικούς στην Έδεσσα Πέλλας 61χρονος ο οποίος φέρεται οτι είχε στην κατοχή του προσωπικά δεδομένα, ανθρώπινα οστά , όπλα και αρχαία αντικείμενα. Αστυνομικοί της Ασφάλειας πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του παραπάνω και κατάσχεσαν: Ένα πιστόλι των 7,62 χιλιοστών , ένα κυνηγητικό όπλο, ένα αεροβόλο όπλο, πλήθος φυσιγγίων διαφόρων τύπων , ένας εκρηκτικός μηχανισμός αποτελούμενος από δυναμίτη, πέντε μαχαίρια διαφόρων διαστάσεων , ένα ξίφος, 17 κροτίδες , μία ξύλινη ράβδος, τρία ανθρώπινα οστά κρανίου , ένα αρχαίο χάλκινο νόμισμα , τμήμα επιτύμβιου σταυρού βυζαντινής περιόδου , μία επιτύμβια μαρμάρινη πλάκα από την εποχή της τουρκοκρατίας, καθώς και μία κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή με πλήθος αρχείων που εμπίπτουν στο νόμο περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Όλα κάποια στιγμή έχουν ένα τέλος. Η συνωμοτική και ανθελληνική διαδρομή του διπλού ή τριπλού πράκτορα των Σκοπίων , της Τουρκίας, της Βουλγαρίας ή όποιου άλλου κερατά εποφθαλμιά τα εθνικά μας συμφέροντα, Στοίδη Νικόλαου του Μιχαήλ, σταμάτησε προς το παρόν χτες το μεσημέρι στις 14.05 στην οδό Σαρανταπόρου 12 στην Έδεσσα. Ο 63χρονος κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών ότι αποκρύπτει στο σπίτι του πυροβόλα όπλα, διενεργήθηκε κατόπιν εντάλματος έρευνα από την Ασφάλεια Έδεσσας. Η αστυνομία εκεί που μάλλον κάνει καλύτερα τη δουλειά της από τα “τσιράκια” του Μιχαλάκη του πολιτευόμενου, βρήκε και κατέσχεσε:

Ένα πιστόλι ανατολικής προέλευσης μάρκας Tokarev, των 7,62 με γεμιστήρα με 7 σφαίρες καθώς και μία θήκη για αυτό.
Ένα μονόκαννο το οποίο κατείχε χωρίς άδεια.
Ένα αεροβόλο μάρκας Diana με ενσωματωμένη διόπτρα και φυσίγγια.
Ένας μεταλλικός εκρηκτικός μηχανισμός
Πέντε στιλέτα, ένα ξίφος, ένα ρόπαλο και κροτίδες. Επίσης 24 φυσίγγια των 7,62, φυσίγγια βαριάς διασποράς, πτυσσόμενα στιλέτα, ανθρώπινα οστά κρανίου, ένα αρχαίο χάλικνο νόμισμα κοπής Αγίου Δημητρίου Α τέλος 4ου αρχών 3ου αιώνα π.χ.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι αυτό το παλιοκαθίκι ο Στοίδης, ο πρακτοράκος της πεντάρας, μέσα στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του είχε αποθηκευμένα προσωπικά δεδομένα αστυνομικών, δικαστικών, πολιτών, στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες. Τι τα ήθελε αυτά ο Στοίδης, ο χαφιές της δεκάρας;. Επίσης βρέθηκε επιτύμβιος σταυρός βυζαντινής περιόδου και μια επιτύμβια μαρμάρινη πλάκα εποχής τουρκοκρατίας.

ΑΔΙΑΚΡΙΤΟΣ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΑΝ;;;


ΠΟΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ;;;


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ bulgarmak.org;;;


ΑΝ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΘΑ ΔΙΑΣΥΡΟΤΑΝ ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ "ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ"...


ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΛΛΑΔΑ